Cursus MailChimp in het Nederlands

MailChimp is software waar je nieuwsbrieven mee kunt maken. En nog belangrijker: je kunt er je mailinglijst mee beheren.

De software van MailChimp mag je gratis gebruiken tot je 2000 abonnees op je mailinglijst hebt staan of tot je 12.000 e-mails per maand wilt versturen.

Ook als je gebruik wilt maken van sommige functies van MailChimp, zoals de mogelijkheid om je e-mails vooraf in te plannen, moet je gebruik maken van de betaalde versie van MailChimp.

Als je je nieuwsbrieven wilt gaan maken met MailChimp, heeft Virtueel Present een aantal oplossingen om je hiermee te helpen.

Cursus MailChimp in het Nederlands

Met de cursus MailChimp in het Nederlands kun je alles gewoon zelf, maar je bent geen uren kwijt aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe je dit dan precies moet doen.

Nieuw beeldmateriaal

MailChimp heeft het laatste jaar verschillende vernieuwingen doorgevoerd. Hierdoor zijn veel cursussen en boeken over MailChimp verouderd.

Virtueel Present heeft echter gekozen voor een losbladig online systeem, waardoor het heel gemakkelijk is de cursus bij te werken. Als MailChimp verandert, verandert de cursus van Virtueel Present ook!

Je kunt er op rekenen dat het beeldmateriaal dat je in de cursus MailChimp in het Nederlands van Virtueel Present aantreft, het nieuwste beeldmateriaal is.

MailChimp basiscursus

In deze cursus leer je alles wat je weten moet om je account in orde te maken en een professionele nieuwsbrief te kunnen versturen.

MailChimp basiscursus

MailChimp individueel

Dit is geen online cursus maar een 1-op-1 cursus die op jouw maat gemaakt wordt.

MailChimp individueel

Andere oplossingen

Naast de cursus MailChimp in het Nederlands heeft Virtueel Present een aantal oplossingen voor andere situaties.

S.O.S. MailChimp

Een snelle oplossing voor een klein probleem met MailChimp.

SOS MailChimp

Uitbesteden

Natuurlijk kun je het maken van je nieuwsbrief ook aan me uitbesteden. Als je dit wilt, heeft Virtueel Present de volgende oplossingen:

MailChimp startpakket

  • De instellingen van je account en je listmanager laten verzorgen
  • de geautomatiseerde bedrijfscorrespondentie die je MailChimp account gaat versturen laten vormgeven
  • het sjabloon van je eerste nieuwsbrief laten maken

MailChimp startpakket

Nieuwsbrieven laten maken

Je kunt ook je nieuwsbrieven door Virtueel Present laten maken zodat jij er nauwelijks werk aan hebt.

nieuwsbrieven laten maken

Judith de Vries
Virtueel Assistent

Referentie voor Judith de Vries VAReferenties

Tanja Cavaljé: “In de cursus worden zaken duidelijk beschreven met veel screenshots, waardoor informatie makkelijk terug te zoeken is.

Heel sterk is de persoonlijke begeleiding tijdens de cursus. Eventuele vragen worden bijzonder snel beantwoord.

Een ander sterk punt is de praktische toepasbaarheid van de tips, waardoor Mailchimp echt gaat leven.”

Corine Gorter:

referentie cursus mailchimp in het nederlands

Meer referenties >>

Inschrijven of contact

Als jouw situatie anders is en om een oplossing vraagt die hier niet staat of als het lastig voor je is om te kiezen, neem dan contact met me op, want andere oplossingen zijn ook bespreekbaar.

Je kunt het contactformulier hieronder gebruiken om je direct in te schrijven, daarom vraag ik hier naar je bedrijfsgegevens.

Deze bedrijfsgegevens heb ik natuurlijk niet nodig als je alleen iets vragen wilt. Als je uitsluitend iets vragen wilt kun je ook gebruik maken van de contactmogelijkheid op de contactpagina. 

Tags: cursus, mailinglijst, nieuwsbrieven