5 geheimen van klanten krijgen

5 geheimen van klanten krijgen
Je bent hier: Home » Blog » Marketing » 5 geheimen van klanten krijgen


De 5 geheimen van klanten krijgen. Ik hoor het je al denken: “Geheimen, ja ja”.

En je hebt nog gelijk ook. Als je weet hoe je de hoogte van een boom kunt opmeten, dan is het makkelijk. Maar als je dat niet weet dan span je je misschien vreselijk in door in die boom te klimmen en een touwtje naar de grond te laten zakken. Ik noem maar iets.

Maar met klanten krijgen is het net als met alle andere zaken: als je het kunstje kent is het niet moeilijk meer en dan is er niets geheimzinnigs meer aan. Maar zolang je het kunstje niet kent, is het moeilijk. Heel moeilijk.


5 geheimen van klanten krijgen

In deze 5-delige serie vertel ik je mogelijk niets nieuws. Dat zou zomaar kunnen. Ik vertel je zaken die je heel gemakkelijk zou kunnen doen, maar die je niet doet omdat je niet beseft hoe belangrijk ze zijn. Niet voor iedereen nieuw. Maar als je nu niet genoeg klanten hebt, dan krijg je wel een ander perspectief.

Doordat je niet beseft hoe belangrijk deze 5 dingen zijn heb je het niet voor elkaar. Hierdoor heb je niet zoveel klanten als je graag wilt. Maar dat verdien je wel.

Doordat je niet helder hebt waar het werkelijk om gaat verspil je waarschijnlijk heel veel tijd en energie door dan weer dit te proberen en dan weer dat te proberen. Maar wat je ook probeert, het heeft allemaal maar heel matig resultaat.


Haal ‘m op

Deze 5 delige serie kost je niets, dus er kan je niets gebeuren als je ‘m ophaalt.

Ik verzeker je dat veel te veel weet over e-mailmarketing om te gaan spammen, dus je adres is veilig bij me en als deze serie niet leuk vindt, nou dan meld je je gewoon weer af en even goede vrienden. Zo makkelijk kan het zijn.


Als de serie je helpt

En als de serie je helpt, dan blijf je gewoon. En dan krijg je nog meer tips van me om je marketing op poten te zetten.

Het marketingsysteem dat ik onderwijs is het systeem van Get Clients Now!™ en het bestaat uit een marketingplan op maat en een vervolggroep die volgens een deelnemer een mastermindgroep is.

Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis

Vlak na mijn start als VA in 2013 ontdekte ik Judith. Een expert op het gebied van Mailchimp. En die kennis deelt Judith gul. Niet alleen in haar betaalde trainingen. Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis. Haar blogs helpen me ook professioneel op weg. En die krijg ik zomaar in mijn mailbox.

Tanja Cavaljé , Vlinderss
Tanja Cavaljé
5 geheimen van klanten krijgen was last modified: by

Begin gewoon bij het begin en vraag de 5 geheimen van klanten krijgen op. En daarna zie je wel weer.


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Helpt met marketing

Gecertificeerd Get Clients Now!™ facilitator, gecertificeerd Mailchimp expert en MailerLite expert, Yoast SEO gecertificeerd en je kunt ook nog met me lachen.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

5 geheimen van klanten krijgen was last modified: by