About me

about me

About me is een platform waar je een korte samenvatting op kunt plaatsen. Precies genoeg om mensen die jou nog niet kennen even bij te praten.

Een mini-website over jou.


About me

Op deze mini-website over jou kun je een kleine samenvatting over jezelf plaatsen. Een klein tekstje dat snel te lezen is. En dat is fijn, want je kunt een linkje in je e-mailhandtekening plaatsen. Hierdoor kunnen mensen snel even zien wie je zo ongeveer bent.

Je kunt hier precies kwijt wat belangrijk is om te laten zien als mensen je nog helemaal niet kennen:

  • naam
  • bio
  • foto
  • locatie
  • interesses
  • beroep
  • scholing
  • een call-to-action
  • je kunt uit een aantal mogelijkheden kiezen m.b.t. de opmaak en de kleuren
  • social links

Zelfstandigen

Ik herinner je eraan dat het voor zelfstandigen belangrijk is dat mensen je overal tegenkomen. Een extra profiel waarin je snel duidelijkheid geeft over wie je bent zal je daarom geen schade doen.

Daarnaast vind ik dit platform erg leuk omdat het zo lekker kort en krachtig is en geen onderhoud vraagt. Dit laatste vind ik belangrijk, want zeg nou zelf: zit jij te wachten op nog een social platform dat je regelmatig moet onderhouden?


Online zichtbaarheid

Als je je online zichtbaarheid wilt verbeteren, vind ik About me een leuke aanvulling, met name omdat je een leuk linkje krijgt aangereikt om in je e-mailhandtekening te plaatsen.

Van dit linkje zijn er twee versies, eentje met foto en eentje zonder foto. En er is een mogelijkheid om een linkje toe te voegen aan je profiel op Twitter.


About.me: kosten

Je profiel op About me kun je gratis aanmaken. Daarnaast is er een betaalde pro-versie. Dit laatste houdt in dat je about.me een URL op een eigen domein kunt geven.

Als je About-me op je eigen domein wilt plaatsen kost je dit 6,58 dollar per maand, facturering op jaarbasis (prijs 2019).


Voorbeeld

Een screenshot van mijn profiel op About me heb je hierboven al gezien. Als je het in werkelijkheid wilt zien, kijk dan hier even.


Lees direct verder: Strategisch smarketingplan


Klanten werven

Get clients now facilitator

Klanten krijgen lijkt heel moeilijk. Maar het is makkelijker dan je nu denkt.

Er zijn een paar dingen die je ervoor moet doen. En die moet je consequent doen.

Schrijf je hier in en leer wat je moet doen.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Je bent hier: Home » Social media » About me
About me was last modified: by
About me was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *