about me

About me

Get clients now facilitator

Geschatte leestijd: 3 minuten

About me

Op de mini-website About me – een website over jou – kun je een kleine samenvatting over jezelf plaatsen. Een klein tekstje dat snel te lezen is. En dat is fijn, want je kunt een linkje in je e-mailhandtekening plaatsen. Hierdoor kunnen mensen snel even zien wie je zo ongeveer bent.

About me

Wat kun je er kwijt?

Je kunt hier precies kwijt wat belangrijk is om te laten zien als mensen je nog helemaal niet kennen:

  • naam
  • bio
  • foto
  • locatie
  • interesses
  • beroep
  • scholing
  • een call-to-action
  • je kunt uit een aantal mogelijkheden kiezen m.b.t. de opmaak en de kleuren
  • social links

About me

Zelfstandigen

Ik herinner je eraan dat het voor zelfstandigen belangrijk is dat mensen je overal tegenkomen. Een extra profiel waarin je snel duidelijkheid geeft over wie je bent zal je daarom geen schade doen.

Daarnaast vind ik dit platform erg leuk omdat het zo lekker kort en krachtig is en geen onderhoud vraagt. Dit laatste vind ik belangrijk, want zeg nou zelf: zit jij te wachten op nog een social platform dat je regelmatig moet onderhouden?

About me

Zelfstandigen

Online zichtbaarheid

Als je je online zichtbaarheid wilt verbeteren, vind ik About me een leuke aanvulling, met name omdat je een leuk linkje krijgt aangereikt om in je e-mailhandtekening te plaatsen.

Van dit linkje zijn er twee versies, eentje met foto en eentje zonder foto. En er is een mogelijkheid om een linkje toe te voegen aan je profiel op Twitter.

Kosten

Een profiel kun je gratis aanmaken. Daarnaast is er een betaalde pro-versie. Dit laatste houdt in dat je about.me een URL op een eigen domein kunt geven.

Als je About-me op je eigen domein wilt plaatsen kost je dit 6,58 dollar per maand, facturering op jaarbasis (dit was de prijs in 2019 en deze prijs is in 2022 onveranderd). Hier kun je de actuele prijzen vinden.

Voorbeeld

Een screenshot van mijn profiel daar heb je hierboven al gezien. Als je het in werkelijkheid wilt zien, kijk dan hier even.

Zo’n klein platform erbij waar je geen onderhoud aan hebt is natuurlijk best leuk. Maar voor echte social media marketing moet je natuurlijk ergens anders zijn.

In het artikel over leeftijd en activiteit op de social media kun je zien waar je moet zijn en in het artikel over social media zakelijk inzetten kun je lezen hoe je het aan kunt pakken.

Marketing voor diensten

Ik stuur regelmatig tips rond over dienstenmarketing. Hier kun je je inschrijven en dan krijg je als eerste 5 makkelijk toepasbare tips om meer klanten te krijgen.

Gepubliceerd op: 31-12-2013
Voor het laatst bijgewerkt op: 15-3-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.