Bijlage met MailerLite

Bijlage met MailerLite
Je bent hier: Home » Blog » MailerLite Specialist » Bijlage met MailerLite


Een bijlage toevoegen aan MailerLite. Dat kan een lastig punt zijn, want op MailerLite kun je geen file parkeren. Je kunt er wel afbeeldingen uploaden, maar niet een e-book of zoiets.

Dat betekent niet dat je geen e-book zou kunnen versturen. Maar je moet het even ergens anders parkeren, bijvoorbeeld op je website.


Bijlage toevoegen aan MailerLite: e-book

  • Ga naar Forms en maak een inschrijfformulier een popup of een landingspagina
  • Als je hiermee klaar bent (Done editing) dan zie je daarna een menu bovenaan de pagina.


Menu bovenaan de pagina

  • Form Settings
  • Stats
  • Automation
  • Double Opt-in E-mail
  • Double Opt-in Thank You Page


forms


Die moet je allemaal even nalopen, maar voor je e-book moet je zijn op de pagina Confirmation Thank You Page. Op deze pagina komen mensen nadat ze hun inschrijving bevestigd hebben. Je op die pagina een knop of een tekstlink neerzetten naar een je e-book of je kunt mensen doorverwijzen naar een bedankpagina op je website.


Bedankpagina op je website

Als je een bedankpagina op je website wilt gebruiken scrol je helemaal naar beneden. Daar is een vakje waarin je een link naar een pagina op je website neer kunt zetten.

Mensen gaan dan direct na bevestiging naar die pagina op je website. Gunstig, want behalve het e-book kun je nog veel meer op die pagina plaatsen.


Landingspagina op je website
Doorverwijzen naar een pagina op je website


File toevoegen in MailerLite nieuwsbrief

Als je een file in een nieuwsbrief mee wilt sturen moet je die file ook ergens anders parkeren: op je website.

Een file heeft een eigen URL en die URL kun je vinden door naar de media te gaan en daar de file op te zoeken en te klikken op “bekijken”.

Maar als dat niet lukt, dan kun je ‘m ook even op een conceptpagina zetten. Daarna klik je op “voorbeeld bekijken” en je klikt de file aan. De URL die je dan ziet kun je kopiëren en als link in je nieuwsbrief plakken.

Hier kun je lezen hoe je een pdf op je website kunt plaatsen of hoe je een verborgen pagina aan kunt maken. En wist je al dat je hier ook een handleiding voor MailerLite kunt vinden?


Verder lezen

pijltje
Bijlage met MailerLite was last modified: by

Ik ben een erkende MailerLite expert en ik kan je helpen met MailerLite.

Betalen in WordPress Content marketing E-mailstrategie Google Analytics Google Panda Leads opvolgen Mailchimp account Mailchimp audiences Mailchimp automation Mailchimp betaald Mailchimp integraties Mailchimp merge tags Mailchimp nieuwsbrieven Mailchimp Specialist Mailchimp statistieken MailerLite Automation MailerLite nieuwsbrieven MailerLite Specialist Marketing voor diensten Niche kiezen Pijplijn vullen SEO verbeteren SEO voor dienstverleners Social media Uitgelicht Verkopen WordPress Zonder categorie

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik help je met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

Bijlage met MailerLite was last modified: by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *