Bijlage toevoegen in MailerLite

Bijlage met MailerLite

Bijlage toevoegen aan MailerLite. Op MailerLite kun je geen file parkeren. Je kunt er wel afbeeldingen uploaden, maar niet een e-book of zoiets. Dat betekent niet dat je geen e-book zou kunnen versturen. Maar je moet het even ergens anders parkeren, bijvoorbeeld op je website.

Bijlage toevoegen aan MailerLite: e-book

  • Ga naar Forms en maak een inschrijfformulier een popup of een landingspagina
  • Als je hiermee klaar bent (Done editing) dan zie je daarna een menu bovenaan de pagina.

Menu bovenaan de pagina

  • Form Settings
  • Stats
  • Confirmation E-mail
  • Confirmation Thank You Page

menu boven de pagina

Die moet je allemaal even nalopen, maar voor je e-book moet je zijn op de pagina Confirmation Thank You Page. Op deze pagina komen mensen nadat ze hun inschrijving bevestigd hebben. Je op die pagina een knop of een tekstlink neerzetten naar een je e-book.

Of je scrolt helemaal naar beneden, daar is een vakje waarin je een link naar een pagina op je website neer kunt zetten. Mensen gaan dan direct na bevestiging naar die pagina op je website. Gunstig, want behalve het e-book kun je nog veel meer op die pagina plaatsen.

bijlage toevoegen in MailerLite

File toevoegen in MailerLite nieuwsbrief

Als je een file in een nieuwsbrief mee wilt sturen moet je die file ook ergens anders parkeren: op je website.

Een file heeft een eigen URL en die URL kun je vinden door naar de media te gaan en daar de file op te zoeken en te klikken op “bekijken”. Maar als dat niet lukt, dan kun je ‘m ook even op een conceptpagina zetten. Daarna klik je op “voorbeeld bekijken” en je klikt de file aan. De URL die je dan ziet kun je kopiëren en als link in je nieuwsbrief plakken.

Hier kun je lezen hoe je een pdf op je website kunt plaatsen of hoe je een verborgen pagina aan kunt maken. En wist je al dat je hier ook een handleiding voor MailerLite kunt vinden?

De website van MailerLite vind je hier.

Gratis checklist voor nieuwsbrieven

Bijlage met MailerLite was last modified: by

Bijlage toevoegen in MailerLite: met dank aan Sunil Kumar voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Bijlage met MailerLite was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.