kunstmarkt in bergen nh

Kunstmarkt in Bergen NH

De kunstmarkt in Bergen NH is een toeristische trekpleister en ik ben daar gaan mystery shoppen. De markt is opgebouwd rond de Ruinekerk en om de markt heen liggen terrasjes. Wat wil je nog meer? Nou, verkopen natuurlijk. En voor het geval je hier ooit een kraam huurt en ook als je ergens anders bij een soortgelijk evenement een kraam huurt, dan moet je die verkopen goed voorbereiden. En daar wil ik het hier over hebben.

hoeveel spampunten heb je

Hoeveel spampunten heb je?

Hoe goed je nieuwsbrieven worden bezorgd hangt af van het aantal spampunten dat je verzamelt. En of je nieuwsbrieven ook werkelijk aankomen is een vraag die veel belangrijker is dan hoe ze eruitzien. Daarom: kijk eens hoe het zit met jouw spampunten. Want het slechte nieuws is dat iedere nieuwsbrief wel een paar spampunten krijgt, gewoon doordat hij herkenbaar is als nieuwsbrief. Maar er is ook veel dat je kunt doen.

hoeveel bezoeers krijgt je site

Hoeveel bezoekers krijgt jouw site?

In een interessant onderzoek beschrijft Bill Andrews dat jouw site waarschijnlijk heel weinig bezoekers krijgt. Hij heeft onderzoek gedaan onder 250 freelancers en gewoon gevraagd naar het aantal bezoekers, hoe oud de website is, waar de bezoekers vandaan komen etc. Dat is vreselijk interessant. Maar dat gaat over Engelstalige websites en Nederland is een veel kleiner taalgebied. Daarom doen ik dit onderzoek even over voor Nederland.

mond tot mond

Mond tot mond reclame, de beste reclame die er is

Door mond-tot-mond reclame bereik je het netwerk achter je netwerk op een uiterst effectieve en positieve manier. Dit is de beste reclame die je kunt krijgen. Het zou daarom leuk zijn als je mond-tot-mond reclame zou kunnen stimuleren. En dat kun je! Er zijn manieren om het netwerk achter je netwerk te bereiken door je klanten en de bezoekers van je website te stimuleren om over je te gaan praten.

fiscus

Concept voorstel wijziging margeregeling

Er een idee voor een wijziging van de Wet op de omzetbelasting 1968 in verband met een aanpassing van de aanvullende regeling voor antiek, kunst- en verzamelvoorwerpen (Wet aanpassing aanvullende margeregeling). De maatregelen zijn nog niet voorzien van een uitvoeringstoets, waarmee de maatregelen op uitvoerbaarheid worden getoetst. Maar je kunt er nu wel iets over zeggen. En lees het in elk geval, want

seo fouten van beginners

SEO fouten van beginners

SEO fouten van beginners zijn eigenlijk creatieve ideeën. Die creatieve ideeën ontstaan doordat je merkt dat je website niet veel doet. Wat je website precies doet weet je niet, want je weet niet hoe je dat moet meten. Maar dat je website weinig doet, dat weet je wel, want je krijgt er geen reacties op. Je weet dan dat je iets moet doen, maar je geen flauw idee wat precies. En dan komen de creatieve ideeën.