vergadersoftware en AVG

Vergadersoftware en AVG

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Vergadersoftware: sinds we met z’n alleen opgehokt zitten krijg ik met de regelmaat van de klok een aanbod toegestuurd voor een sessie met Skype of Whatsapp. Alsof de AVG ineens niet meer bestaat of er ineens niet meer toe doet.

Zo is het natuurlijk niet. De AVG is er nog steeds. En dat is geen vervelende wet die bedoeld is om jou het leven zuur te maken. Het is wet die jou helpt om de gegevens van je klanten niet weg te geven aan Amerikaanse softwaregiganten. Houd daarom de lat en het moreel hoog!

Lees verder Vergadersoftware en AVG
Webcamconsult

Webcamconsult een consult op afstand

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Webcamconsult is vergadersoftware waarmee je klanten je op afstand kunnen consulteren. In normale situaties is het al handig om – naast je gewone spreekkamer – een online spreekkamer te hebben want dat spaart heel veel tijd. Maar in situaties waarin fysieke nabijheid risico’s met zich meebrengt is het nog veel handiger om afspraken op afstand te kunnen maken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer tools waarmee je dit kunt doen, maar niet alle tools zijn NEN 7510 gecertificeerd. En dat is wel belangrijk je er voor 100% zeker van wilt zijn dat het consult online net zo vertrouwelijk is als een consult in je spreekkamer.

Lees verder Webcamconsult een consult op afstand
Netwerken in crisistijd

Netwerken in crisistijd

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Netwerken in crisistijd: het is niet makkelijk om een onderneming te hebben en abrupt geconfronteerd te worden met een crisis die zo groot is dat alles ineens stil valt.

Het valt niet mee om de moed erin te houden en er vertrouwen in te houden dat er licht aan het einde van de tunnel is als je nu gewoon heel concreet geen inkomsten hebt.

Lees verder Netwerken in crisistijd
Marketingstrategie of marketingtool

Marketingstrategie of marketingtool

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Marketingstrategie of marketingtool? Heb je dat verschil helder? Want ik vind dat hier heel verwarrend over geschreven wordt. Marketingstrategieën en marketingtools moet je niet met elkaar verwarren. Strategieën zijn effectief of minder effectief. Wat tools voor je doen hangt ervan af hoe je ze inzet.

Lees verder Marketingstrategie of marketingtool

Doe alles voor lijstgroei

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Doe alles wat nodig is voor lijstgroei want the money is in the list. Toch? Nou vergeet dat maar want zo gesteld is het een illusie.

Lijstgroei is belangrijk, dat is waar. En the money is in the list, dat is ook waar. Maar daar moet je niet de conclusie uit trekken dat je alles moet doen voor lijstgroei. Want een lijst heeft alleen waarde als de juiste adressen op die lijst staan.

Lees verder Doe alles voor lijstgroei
Stappenplan social media starten

Stappenplan social media starten

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Stappenplan social media starten: als startende ondernemer je marketing handen en voeten geven kan erg verwarrend zijn, want alles hangt met elkaar samen. Maar met de social media kun je heel eenvoudig starten. En hoe eerder je dat doet, hoe beter het is.

Lees verder Stappenplan social media starten