Hoe werkt een zoekmachine

Hoe werkt een zoekmachine

Hoe een zoekmachine werkt is handige kennis, want dan weet je hoe het komt dat je website ineens in de zoekresultaten staat. Of waarom hij daar niet staat. In dit artikel wil ik hier wat licht op laten schijnen zodat je je website beter kunt laten presteren. Want hoog in Google is voor iedereen weggelegd. Dus ook voor jou. En dat weet ik zo zeker juist door de manier waarop een zoekmachine werkt.

Mailchimp verandert woorden

Mailchimp verandert woorden

Soms komt er iemand bij me die me vertelt dat Mailchimp woorden verandert. En als ik dan ga kijken dan zie ik dat niet. Maar ja, iemand verzint dat natuurlijk niet. Dus ik ben maar eens helemaal op onderzoek uitgegaan om uit te vinden wat er aan de hand is als Mailchimp woorden lijkt te veranderen. En ik heb de oplossing ook gevonden.

sterke meta descriptions schrijven

Sterke meta description schrijven

Sterke meta descriptions schrijven helpt ervoor te zorgen dat mensen jouw pagina kiezen als hij in de zoekresultaten wordt aangeboden.

Met je meta description kun je ervoor zorgen dat jouw pagina eruit springt, waardoor je meer bezoekers krijgt. Maar zorg er wel voor dat de vlag de lading dekt: schrijf een heldere samenvatting van wat er op de pagina te lezen valt.

AB testen met Mailchimp

AB testen met Mailchimp

AB testen met Mailchimp was vroeger niet zo simpel, maar tegenwoordig is dat heel gemakkelijk. Om AB-test te kunnen doen heb je minimaal Mailchimp Essentials nodig. Je kunt dan een test doen met verschillende titels, verschillende afzenders, meerdere soorten content of je test de verzendtijden en verzenddagen. Hierdoor kun je uitvinden wat bij jouw doelgroep het beste werkt. Doen dus!

sint maarten en ondernemen

Sint Maarten en ondernemen

Wat heeft Sint Maarten met ondernemen te maken? Nou, alles natuurlijk. Met Sint Maarten kun je de jonge ondernemers in de dop herkennen. Let maar op.

Er is een opmerkelijk verschil in hoe kinderen Sint Maarten kunnen ervaren. Ik vertel je hier een waargebeurd verhaal over hoe ik dat feest ervaren heb en hoe mijn vriendje het aanpakte.
De ene liep met een lichtje en de andere had een strategie …

goede ankerteksten schrijven

Goede ankerteksten schrijven

Een ankertekst is de tekst waar je een link aan vast maakt. Ankerteksten zijn belangrijk, want ze geven informatie aan de zoekmachines.

En dat niet alleen: een duidelijke ankertekst geeft een beter gebruikservaring aan bezoekers. En een goede gebruikservaring is goed voor SEO. Daarom is het belangrijk goede ankerteksten te schrijven. Ankerteksten zijn je tijd en je aandacht waard.