Categorie: Aftersales

Ansichtkaart voor marketing

Ansichtkaart voor marketing

Wist je dat 86% van de mensen hun gewone post bekijkt? Dan begrijp je waarschijnlijk ook waarom je zoveel post krijgt van goede doelen. Ansichtkaarten sturen is eigenlijk een uitstekende manier van marketing. Vooral als je er geen enveloppe om doet. Lees hier hoe je het aanpakt en hoe het zit met de wetgeving.

Google forms enquête

Google forms enquête

Je kunt met Google Forms heel gemakkelijk mooie enquêtes maken. Dat zou je kunnen doen om de tevredenheid van je klanten na te vragen. Hier heb je een Google account voor nodig. Als je niet weet of je dat hebt: als je een Gmail-adres hebt dan heb je ook een Google account. Een enquête maken … Lees verder Google forms enquête

originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die onthouden worden en waardoor je opvalt. Ontvangers van relatiegeschenken hebben gewoonlijk een positie waardoor jij niet de enige bent die een relatiegeschenk geeft: ze krijgen heel veel relatiegeschenken. Om op te vallen en ervoor te zorgen dat jouw geschenk onthouden en herinnerd wordt moet je dus iets bijzonders verzinnen.