Categorie: Betalen in Wordpress

.

Betalen in WordPress met iDEAL: voor je boek, of voor je online cursus, of misschien gewoon voor een vooruitbetaling. Dat kan en er zijn zelfs meerdere manieren om te regelen in WordPress.

Betalen in WordPress

Hier ga ik je verwijzen naar een aantal manieren die voor dienstverleners handig zijn als je klanten met iDEAL wilt laten betalen. Sommige van deze manieren zijn erg makkelijk in het gebruikt. Maar de keerzijde is dan daar er een flink prijskaartje aanhangt.

Andere manieren kosten bijna niets, maar die zijn weer minder handig bij het verzamelen van gegevens.

Afrekenen met iDEAL

En dan zijn er ook nog manieren die goed voldoen. Bijvoorbeeld de plugin van Paytium en de combinatie van de plugin Gravity en een plugin voor een verbinding met een betalingsprovider.

Als je op zoek bent naar een mogelijkheid om met iDEAL te laten betalen, lees deze artikelen dan rustig door. Weeg alles rustig af en kies een oplossing die zowel bij je doelen als bij je budget past.

Geen plugins

Misschien heb je een website waarbij je geen plugins kunt gebruiken. Dan kun je evengoed PayPro en de betaallinks van Pay.nl gebruiken.

Geen shop nodig

Ik noem ook een shop, want dat kan natuurlijk ook. Maar als mensen niet meerdere verschillende producten tegelijk hoeven af te rekenen en je geen voorraadbeheer nodig hebt dan heb je genoeg aan een simpele betaalmogelijkheid.

Je bent hier: Home » WordPress » Betalen in Wordpress
Pay.nl betaallinks

Pay.nl betaallinks

Betaallinks zijn vaak de goedkoopste oplossing als je iets kleins wilt verkopen via je WordPress website. In dit artikel wil ik het hebben over Pay.nl betaallinks. Je kunt bij Pay.nl een betaalschermpje maken waar mensen gemakkelijk via iDEAL of MisterCash

Lees meer
Gravity forms

Gravity Mailchimp en iDEAL

Gravity Mailchimp iDEAL, een mooie combinatie. Stel dat je een betaalde e-mail serie wilt verkopen of dat je een klein aantal producten online wilt verkopen. Als een webshop te veel van het goede is, juist dan is Gravity Mailchimp iDEAL

Lees meer

Woocommerce een echte shop

Woocommerce is een echte shop. Het verschil tussen een shop en een betaalformulier is dat mensen bij een shop verschillende producten ineens af kunnen rekenen, terwijl je bij een betaalformulier telkens opnieuw een betaalmogelijkheid creëert.

Als je wilt dat mensen

Lees meer
PayPro en Mailchimp

PayPro en Mailchimp

PayPro en MailChimp verbinden. Paypro is een betalingsprovider. Om deze provider te gebruiken hoef je niets te installeren, want het hele proces speelt zich af op de website van PayPro.

Je hoeft alleen een aanklikbare link naar een betaalscherm op

Lees meer