Categorie: Content marketing

voor wie schrijf je

Voor wie schrijf je?

Voor wie schrijf je eigenlijk? Je hebt vast wel eens gehoord of ergens gelezen dat als je voor iedereen schrijft, je eigenlijk voor niemand schrijft: niemand voelt zich aangesproken, niemand herkent zichzelf. Maar als je goed rondkijkt op het Internet dan zie je dat bijna iedereen schrijft voor iedereen. En dat doe je ook bijna … Lees verder Voor wie schrijf je?

Veel bezoekers nodig

Veel bezoekers nodig?

Laatst sprak met een klant over de vindbaarheid van haar website. Toen bleek dat ze dacht dat ze heel veel bezoekers nodig had. Soms is dat waar, maar dat is lang niet altijd waar.

eigen content is je schat

Eigen content is je schat

Eigen content is je schat! Socialmediamarketing en SEO vragen van je dat je regelmatig goede, informatieve content maakt. Als je dat niet doet zijn je inspanningen op de social media eigenlijk verspilde tijd en moeite en in de zoekresultaten zul je niet verschijnen.  Ik zal je hier uitleggen waarom je ook op de social media eigen … Lees verder Eigen content is je schat

Datumarchieven op je website

Datumarchieven op je website

Datumarchieven op je website plaatsen is soms een heel goed idee, maar vaker is het een heel slecht idee. Het hangt van het onderwerp van je website af of je dit zou moeten doen. En als het niet bij je onderwerp past kun je die archieven beter weghalen.

concurrentie op het web

Concurrentie op het web

Dat je concurrenten hebt zal (meestal) geen nieuws voor je zijn. Maar concurrentie op het web is iets anders dan de gewone concurrentie die een bedrijf heeft. Ook organisaties die weinig feitelijke concurrentie lijken te hebben, hebben wel degelijk te maken met concurrentie op het web.

links onderstrepen voor kleurenblinden

Links onderstrepen voor kleurenblinden

Kleurenblindheid komt behoorlijk vaak voor, met name bij mannen. Tenzij je uitsluitend voor vrouwen schrijft is er daarom alle reden om te verwachten dat ongeveer 8% van je doelgroep aan een vorm van kleurenblindheid lijdt. Aanklikbare links onderstrepen is dus belangrijk.

Page 1 of 2
1 2