Kleine mailinglijst

Een kleine mailinglijst is een mailinglijst die te klein is om een betrouwbare AB-test mee uit te voeren. Maar je moet wel testen, want als je niet test, dan ben je aan het gokken. En gokken kost geld.

Wat is een kleine mailinglijst

Nou is het punt dat je mailinglijst pas groot genoeg is voor een betrouwbare AB-test als je minimaal 5000 abonnees per testgroep hebt. In de ideale testsituatie heb je:

  • 10% in testgroep A
  • 10% in testgroep B
  • en 80% die de winnaar krijgt.

Onder 50.000 abonnees

Je hebt dus minimaal 50.000 abonnees nodig voor een betrouwbare AB-test. Voor grote bedrijven is dat geen probleem, maar kleine bedrijven vallen buiten de boot. Dat doet je platform niet, dat is gewoon zoals het is.

Dit probleem wil ik oplossen door een paar testmogelijkheden te verzinnen die je ook kunt uitvoeren als je een kleine mailinglijst hebt. Soms zijn deze testmogelijkheden wel bewerkelijker en soms duurt het ook lang voor je met de resultaten kunt gaan werken.

groei van je mailinglijst stimuleren

Groei van je mailinglijst stimuleren

Gezonde groei van je mailinglijst is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Je hoeft deze groei niet af te wachten, je kunt het stimuleren. Je kunt heel veel doen om de groei van je mailinglijst te stimuleren. In dit artikel vertel ik je wat je precies allemaal kunt doen voor een gezonde groei van je …

Groei van je mailinglijst stimuleren Nu lezen »

Scroll naar boven