Categoriearchief: Google Search Console

Google Search Console is een handige dienst die Google je kosteloos aanbiedt. Als je je website verbindt met dit platform dan krijg je een schat aan informatie en mogelijkheden. Je kunt er o.a.:

de gezondheid van je website controleren: heeft Google toegang tot je website?  Of staat er misschien malware op je website?

nieuwe pagina’s en blogposts indienen zodat je niet hoeft af te wachten tot het Google uitkomt om langs te komen.

zien welke zoekopdrachten mensen hebben gebruikt toen ze naar jou op zoek waren en zien of ze jouw website toen uitgekozen hebben.

Google Search Console biedt te veel mogelijkheden om te laten liggen. Het is echt een gemiste kans om geen aansluiting te maken. Doe dit dus en kijk regelmatig hoe het ervoor staat met je website.

Gerelateerde pagina: SEO leren. En als je hulp wilt bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website, lees dan verder bij de training over het optimaliseren van de structuur van je website.

Bestemmingspagina's in Google Analtytics

Bestemmingspagina’s in Google Analytics

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Bestemmingspagina’s in Google Analytics zijn de pagina’s waar mensen op je website binnenkomen. Waar dan ook vandaan. Omdat de bestemmingspagina de eerste pagina is die je bezoeker ziet, is een bestemmingspagina een belangrijke pagina.

Een bestemmingspagina is dus niet een speciaal gemaakte landingspagina. Het is een gewone pagina en het is een bestemmingspagina omdat je bezoeker hier je site binnenkomt.

Lees verder Bestemmingspagina’s in Google Analytics
Snel stijgen in Google

Snel stijgen in Google met bestaande content

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Snel stijgen in Google: SEO strategie met bestaande content. Ik ga ervan uit dat er niets mis is met jouw content (waarom zou er iets mis mee zijn) maar dat er iets is dat je niet handig hebt gedaan. Daarom geef ik je nu een paar handigheidjes.

Lees verder Snel stijgen in Google met bestaande content