Categoriearchief: LinkedIn

Alles over je LinkedIn persoonlijke profiel.

LinkedIn

Netwerken is één van de nuttigste dingen die je kunt doen als je klanten wilt krijgen. En dit platform is het platform bij uitstek waar je dat kunt doen.

Ik hoor vaak van mensen die B2C werken dat ze denken dat hier niet hoeven te zijn. Maar dat is natuurlijk niet zo. Enerzijds omdat een zakelijk netwerk als dit gewoon uit mensen bestaat. En anderzijds omdat je op dit zakelijk netwerk verwijzers kunt vinden.

Je moet dus gewoon wel een profiel op LinkedIn hebben. Ook als je B2C werkt. Als je er nog geen profiel hebt, maak er dan eentje aan.

In deze rubriek kun je tips vinden voor je persoonlijke profiel.

Waar zit je doelgroep?

Voordat je wat dan ook doet op de social media, zou je eerst moeten onderzoeken of je doelgroep actief is op het platform dat je op het oog hebt. Waar zit je doelgroep >>

Zoals ik hierboven zei: netwerken is een van de nuttigste dingen die je kunt doen als je klanten wilt krijgen. Maar er is nog veel meer dat je zou moeten doen. En je moet het vooral regelmatig doen.

Als je een goed marketingplan wilt waardoor je in actie blijft komen en klanten aan gaat trekken, lees dan vooral verder bij het strategisch marketingplan. Een plan als dit neemt een platform als LinkedIn in zich op, maar beperkt zich er niet toe.

Meer social platforms

Persoonlijke contacten op LinkedIn

Persoonlijke contacten op LinkedIn

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Op LinkedIn kun je een enorm zakelijk netwerk opbouwen. Maar wat nou zo jammer is, is dat de meeste mensen niet verder gaan dan iets te publiceren voor dat netwerk. Maar persoonlijke contacten op doen gewoon veel meer voor je dan publicaties. Daarom: creëer persoonlijke contacten op LinkedIn.

En dat kan heel gemakkelijk op LinkedIn.

Lees verder Persoonlijke contacten op LinkedIn
Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Op LinkedIn kun je anderen erkenning geven. Je onderschrijft hun vaardigheden op een specifiek gebied. Daar hebben ze iets aan.

Daarbij: als je dat doet, dan weten die anderen gelijk weer wie jij ook al weer bent. En dat je ze gezien en erkend hebt. Dat vinden mensen fijn. En je invloed neemt er door toe.

Lees verder Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

LinkedIn broadcasts uitzetten

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

LinkedIn broadcasts uitzetten: in sommige situaties is het een goed idee dit te doen voordat je je profiel gaat bewerken. In dit artikel vertel ik je hoe je dit kunt doen.

En natuurlijk ook hoe je de broadcasts weer kunt aanzetten als je klaar bent met het bewerken van je profiel. Het is heel sociaal om dit te doen, want lang niet alle wijzigingen aan je profiel zijn interessant voor je netwerk.

Lees verder LinkedIn broadcasts uitzetten
zichtbaarheid linkedIn profiel

Zichtbaarheid LinkedIn profiel instellen

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

De zichtbaarheid van je LinkedIn profiel voor uitgelogde bezoekers. Je complete profiel op LinkedIn is alleen te zien voor andere LinkedIn-gebruikers. Mensen die niet op LinkedIn zijn ingelogd zien slechts een beperkt deel van je profiel. Welke delen van je profiel deze mensen zien kun je zelf instellen.

Lees verder Zichtbaarheid LinkedIn profiel instellen