Kosten van Mailchimp

De kosten van Mailchimp hangen af van de versie die je gebruikt, van het aantal contacten dat je hebt en van de manier waarop je Mailchimp gebruikt.

Vaak zie ik dat mensen veel meer betalen dan nodig is. Vaak komt dat door onwetendheid waardoor je Mailchimp minder handig gebruikt dan zou kunnen.

Aandachtspunten kosten van Mailchimp

Er zijn een aantal aandachtspunten die je echt in de gaten moet houden.

  1. Adressen die je niet gebruikt archiveren.
  2. Je kunt meer adressen archiveren dan je denkt.
  3. Upgraden moet je heel goed voorbereiden.
  4. Je kunt Mailchimp pauzeren als je een poosje niet mailt.
  5. Houd de omvang van je audience in de gaten want misschien kun je je plan downsizen. Als je dit doet, doe het dan op de juiste datum.

De kosten van Mailchimp kun je dus zelf in de hand houden. Als je dat nog niet hebt gedaan, lees dan vooral het artikel waarin ik je vertel hoe Mailchimp goedkoper kan zijn dan je denkt. Want in dat artikel vind je de sleutel om Mailchimp bijzonder praktisch te gebruiken en je kosten drastisch te reduceren.

En als je gaat downsizen, let dan vooral heel goed op je betaaldatum. Want als je downsizen niet handig aanpakt, dan ga je niet minder maar meer betalen en daar deed je het niet voor.

Als je niet helder krijgt wat je nou het beste kunt doen, dan kun je hier Mailchimp hulp vinden. En dat kan al vanaf een uur. En je kunt hier verder lezen over je Mailchimp account. 

Mailchimp is goedkoper dan je denkt

Mailchimp is goedkoper dan je denkt

Mailchimp is goedkoper dan je denkt, maar dan moet je Mailchimp wel goed gebruiken. En met name het audience archief moet je goed gebruiken. Ik merk dat heel veel mensen eigenlijk niet zo goed snappen waar het Mailchimp archief toe dient en dat ze het ook niet optimaal in hun voordeel gebruiken. Mailchimp is goedkoper …

Mailchimp is goedkoper dan je denkt Nu lezen »

adressen archiveren in Mailchimp

Adressen archiveren in Mailchimp

Adressen archiveren is vreselijk interessant omdat je hierdoor kosten bespaart. Dit geldt niet alleen voor Mailchimp Free, maar ook voor betaalde versies van Mailchimp als. Want voor elk adres in je account betaal je. Ook als het een uitgeschreven adres is. Maar als je die adressen naar het archief stuurt betaal je er niet voor. …

Adressen archiveren in Mailchimp Nu lezen »

Scroll naar boven