Rubriek: Mailchimp archief

.

Mailchimp archief: dit is een pagina waar je oude nieuwsbrieven staan. Die oude nieuwsbrieven staan daar op een rijtje en je abonnees kunnen ze lezen. En er is nog meer.

Nieuwste artikel:

Mailchimp archief

Archief bar: als dat je goed vindt laat je het gewoon zo, maar als je je nieuwsbrieven misschien een keer wilt hergebruiken, dan is het niet gunstig als iedereen je oude nieuwsbrieven kan lezen. Je kunt de archief bar dan sluiten.

Eigen URL: nieuwsbrieven die op de archiefpagina staan hebben natuurlijk een webadres, net als alles dat op het web staan. Maar wist je dat als je de betaalde versie van MailChimp gebruikt, je een domeinnaam kunt opnemen in die URL?

Lees meer: als je nieuwsbrief te lang is dan kun je ‘m afbreken en verder laten lezen op de archiefpagina. Je stuurt dan een korte versie naar de mailbox en je zet de langere versie op de archiefpagina. Lees hier meer over.

Afbeeldingen: nog een andere reden waarom mensen op de archiefpagina komen: ze lezen de webversie van je nieuwsbrief “View this in your browser”.

Meer over Mailchimp

Nog meer over Mailchimp kun je vinden via het menu hieronder. 

Je bent hier: Home » Mailchimp » Mailchimp archief

Eigen e-mail URL bij MailChimp

Heel stilletjes is het mogelijk geworden je eigen domein op te nemen in de e-mail URL van je nieuwsbrief: je eigen e-mail URL bij MailChimp. Dit kan bij alle betaalde versies van MailChimp.  En dat is goed voor je branding. Als je een eigen e-mail URL bij MailChimp wilt instellen, volg dan deze navigatie:

Lees meer»
Font Resize