Category Archives: Mailchimp Audiences

Mailchimp audiences: dat zijn de adressen die je verzameld hebt. En niet alleen je huidige abonnees, maar ook de abonnees die je ooit had en die zich hebben afgemeld of die gecleaned zijn.

Mailchimp audiences

Een audience is dus een mailinglijst, ook wel een e-maillijst genoemd. En sinds Alles wat je weten wilt over deze adressenlijst, zoals bijvoorbeeld wat de sterren betekenen, hoe je de taal instelt en nog veel meer kun je in deze rubriek vinden.

Hoe werken ze

Begrijpen hoe een audience werkt is belangrijk. Zeker als je je e-mailmarketing zelf doet is het beslist de moeite waard je in de werking hiervan te verdiepen. Je vindt hier een duidelijke uitleg over alles wat je er over weten wilt. Bijvoorbeeld hoe je de naam van een audience kunt wijzigen. Dit zijn zaken die je eigenlijk moet weten als je met Mailchimp werkt.

En je hebt ook met de Mailchimp Audiences te maken als er zich een abonnee aandient die vergeten wil worden of die inzage wil.

Adressen archiveren in Mailchimp

Adressen archiveren in Mailchimp

Adressen archiveren is vreselijk interessant omdat je hierdoor kosten bespaart. Dit geldt niet alleen voor Mailchimp Free, maar ook voor betaalde versies van Mailchimp als je weinig mailt. Hier lees je hoe het je doet en in welke situaties dit interessant voor je kan zijn.

Audiences of lijsten

Audiences of lijsten

Voor het laatst bijgewerkt: 1 maand geledenMailchimp mailinglijsten of e-mail lijsten zijn veranderd in Mailchimp audiences. Dan kan een beetje verwarring geven en misschien kun je niet vinden wat je zoekt. Maar raak niet in paniek: alles is er nog.

Adressen uitschrijven

Adressen uitschrijven

Voor het laatst bijgewerkt: 4 weken geledenAdressen uitschrijven bij Mailchimp. In dit artikel kun je lezen hoe je dit doet met een enkel adres en hoe je dit doet met een heleboel adressen tegelijk. Daarnaast kun je hier ook lezen hoe je adressen uitschrijft die je in een extern bestand hebt staan.

Mailchimp landingspagina's

Mailchimp landingspagina

Voor het laatst bijgewerkt: 4 dagen geledenMailchimp landingspagina’s vind je bij de campaigns. Mailchimp heeft mooie landingspagina’s. En deze landingspagina’s kunnen een lastig probleem eenvoudig maken. Daar wil ik hier iets over vertellen. Dat lastige probleem is het “gehannes” met lijsten. Landingspagina’s zijn beschikbaar in iedere versie van Mailchimp. En het gebruiken van Mailchimp landingspagina’s … Lees verder Mailchimp landingspagina

Page 1 of 3
1 2 3