Category Archives: Mailchimp voor beginners

Mailchimp voor beginners: in deze rubriek heb ik artikelen neergezet die ik geschreven heb naar aanleiding van vragen van Mailchimp beginners.

Mailchimp voor beginners

Zaken als: “Hoe zit het met credits” en “Krijg ik een factuur en wordt er btw berekend op die factuur”.

En: Hoe stel je Mailchimp in op Nederlands?

Mailchimp voor beginners

Maar er zijn ook een paar zaken die je niet kunt vragen omdat daar eerst iets voor moet weten. Bijvoorbeeld: wat moet je doen om je e-mails te authenticeren. Dat kun je me niet vragen want je weet niet wat het is en je weet ook niet hoe belangrijk dat is. Lees daarom dat artikel even.

Er zijn ook fouten die heel veel beginners maken en die gewoon voor slechte resultaten zorgen. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je e-mail er voor de ontvangende servers niet uitziet als een phishing e-mail en daar kun je heel gemakkelijk een fout mee maken.

Zorg er ook voor dat je een plain text nieuwsbrief meestuurt zodat je nieuwsbrief niet in de spamfilters komt.

Maak ook je afbeeldingen op formaat, want anders kom je nieuwsbrief vervormd aan terwijl je daar bij een test niets van ziet.

En realiseer je dat je de formulierenset van Mailchimp altijd gebruikt: ook als je een inschrijfformulier op je website hebt.

Dit allemaal dingetjes die je moet weten en moet regelen voor je gaat verzenden.

Wist je dat de hele rubriek kunt doorsturen of delen?

Marketingkanalen met Mailchimp Free

Marketingkanalen met Mailchimp Free

Voor het laatst bijgewerkt: 7 dagen geledenMarketingkanalen met Mailchimp Free: met Mailchimp Free krijg je meer dan alleen e-mailmarketing. Je krijgt er een aantal andere mogelijkheden bij. In totaal krijg je 6 marketingkanalen. Hier wil ik bespreken welke marketingkanalen die 6 marketingkanalen precies zijn.

MailChimp social cards maken

Voor het laatst bijgewerkt: 3 weken geledenMailchimp social cards maken is is heel erg eenvoudig. En als je je nieuwsbrief op de social media promoot dan is het ook heel erg aan te raden om social cards te maken. Social cards bestaan uit een mooie afbeelding, een titel en een klein tekstje.

Mailchimp en SEO

Mailchimp en SEO

Voor het laatst bijgewerkt: 1 maand geledenMailchimp en SEO, hoe zit dat? Helpt Mailchimp bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website? Of juist niet? Worden nieuwsbrieven geïndexeerd of juist niet? Is het zinvol om een archief van nieuwsbrieven op je website te plaatsen en hoe doe je dat dan?

Page 1 of 2
1 2