Rubriek: Mailchimp betaald

.

Mailchimp betaald: een betaald account heeft een aantal voordelen doordat je extra functionaliteiten krijgt. Deze voordelen heb ik in de artikelen op deze pagina beschreven. Je vindt hier links naar alle mogelijkheden die Mailchimp biedt. Het nieuwste artikel in Mailchimp betaald is:

Upgraden

Als je wilt upgraden naar een betaalde versie van Mailchimp, volg dan deze navigatie:

  • Log in bij Mailchimp
  • Ga naar je gebruikersnaam (rechtsboven) en open het menu bij je gebruikersnaam
  • Kies voor Account

Op de pagina waar je dan bent staat een menu, kies voor Billing en voor Monthly plan or credits. En kies de versie van Mailchimp die je wilt.  Je kunt betalen met een creditcard, met PayPal en tegenwoordig met iDEAL.

Als je iDEAL instelt moet je eerst klein bedrag betalen met iDEAL. Het lijkt alsof je dat extra moet betalen, maar dat krijg je op je volgende factuur weer terug. Dus dat komt goed.

Je bent hier: Home » Mailexpert » Mailchimp » Mailchimp betaald
E-mailstrategie met mailchimp free en essential

E-mailstrategie voor Mailchimp Free en Essentials

E-mailstrategie voor Mailchimp Free en Essentials: op 2 mei 2017 heeft MailChimp laten weten dat alle accounts voortaan gratis de beschikking kregen over Automation. Hierdoor kon je ook met de gratis versie van Mailchimp een leuke e-mailstrategie opzetten. Maar helaas: sinds 15 mei 2019 kun je met Mailchimp Free en Essentials nog maar 1 e-mail … Lees verder E-mailstrategie voor Mailchimp Free en Essentials

Lees meer»
Mailchimp social posts

Mailchimp Social Profiles

MailChimp Social Profiles: een extra mogelijkheid die MailChimp biedt aan mensen die de betaalde versie van MailChimp gebruiken. MailChimp zoekt de profielen van je abonnees op op de social media en koppelt ze aan je account. En je krijgt een overzicht waardoor je gemakkelijk kunt zien op welke social platforms jouw abonnees actief zijn.

Lees meer»
Page 1 of 2
1 2
Font Resize