Rubriek: Mailchimp betaald

.

Mailchimp betaald: een betaald account heeft een aantal voordelen doordat je extra functionaliteiten krijgt. Deze voordelen heb ik in de artikelen op deze pagina beschreven. Je vindt hier links naar alle mogelijkheden die Mailchimp biedt.

Mailchimp betaald

Mailchimp betaald: upgraden

Als je wilt upgraden naar een betaalde versie van Mailchimp, volg dan deze navigatie:

  • Log in bij Mailchimp
  • Ga naar je gebruikersnaam (rechtsboven) en open het menu bij je gebruikersnaam
  • Kies voor Account

Op de pagina waar je dan bent staat een menu, kies voor Billing en voor Monthly plan or credits. En kies de versie van Mailchimp die je wilt.  Je kunt betalen met een creditcard, met PayPal en tegenwoordig met iDEAL.

Als je iDEAL instelt moet je eerst klein bedrag betalen met iDEAL. Het lijkt alsof je dat extra moet betalen, maar dat krijg je op je volgende factuur weer terug. Dus dat komt goed.

Mailchimp betaald

Mailchimp betaald kent verschillende versies:

De legacy versie: als je een betaald account genomen hebt voor 15 mei 2019, dan heb je andere mogelijkheden dan wanneer je er later voor gekozen hebt te upgraden.

Essentials: dit eenvoudige versie met een paar extra t.o.v. Mailchimp Free. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een AB-test te versturen. Maar daar heb je meestal niet zoveel aan omdat je voor een betrouwbare AB-test een grote mailinglijst nodig hebt.

Standard: dit is een volwaardige versie waar je echt veel krijgt, zoals Automation met maximaal 100 e-mails en verzendtijd optimalisatie.

Premium: dit is een super luxe versie waarbij je kunt testen met 8 variabelen, een e-mail kunt stoppen die al aan het verzenden is en meer van dergelijk moois.


Je bent hier: Home » Mailchimp » Mailchimp betaald
Page 1 of 2
1 2
Lettertype formaat aanpassen