Categorie: Mailchimp betaald

.

Mailchimp betaald: een betaald account heeft een aantal voordelen doordat je extra functionaliteiten krijgt. Deze voordelen heb ik in de artikelen op deze pagina beschreven. Je vindt hier links naar alle mogelijkheden die Mailchimp biedt.

Upgraden

Als je wilt upgraden naar een betaalde versie van Mailchimp, volg dan deze navigatie:

  • Log in bij Mailchimp
  • Ga naar je gebruikersnaam (rechtsboven) en open het menu bij je gebruikersnaam
  • Kies voor Account

Op de pagina waar je dan bent staat een menu, kies voor Billing en voor Monthly plan or credits. En kies de versie van Mailchimp die je wilt.  Je kunt betalen met een creditcard, met PayPal en tegenwoordig met iDEAL.

Als je iDEAL instelt moet je eerst klein bedrag betalen met iDEAL. Het lijkt alsof je dat extra moet betalen, maar dat krijg je op je volgende factuur weer terug. Dus dat komt goed.

Versies van Mailchimp

Op deze pagina vind je niet alle artikelen over de betaalde versies van Mailchimp.  Want de betaalde versies van Mailchimp hebben natuurlijk alles dat de gratis versie ook heeft. Er is dus meer te lezen en je kunt alle artikelen over MailChimp vinden op het blog.

Door al deze versies is Mailchimp wel erg mooie software, maar niet erg eenvoudig. Als je hulp wilt, dan kun je begeleiding inkopen in de vorm van een vraaggestuurde cursus.

Je bent hier: Home » Mailchimp » Mailchimp betaald
Mailchimp social posts

Mailchimp Social Profiles

MailChimp Social Profiles: een extra mogelijkheid die MailChimp biedt aan mensen die de betaalde versie van MailChimp gebruiken. MailChimp zoekt de profielen van je abonnees op op de social media en koppelt ze aan je account. En je krijgt een overzicht waardoor je gemakkelijk kunt zien op welke social platforms jouw abonnees actief zijn.

Multivariate testen

Multivariate testen met Mailchimp Premium

Multivariate testen met Mailchimp Premium met maar liefst 8 varianten: 2 titels, 2 afzenders, 2 nieuwsbrieven en 2 verzendtijden, allemaal tegelijk. Of een andere combinatie van varianten. Met een gewone AB test kun je één zaak testen door twee varianten te versturen. Je kunt je nieuwsbrief versturen met 2 verschillende titels, óf met 2 verschillende afzenders, óf je … Lees verder Multivariate testen met Mailchimp Premium

Google Authenticator

Google Authenticator

In april 2015 heeft MailChimp de extra beveiliging van Alter Ego vervangen door een andere beveiliging: Google Authenticator. MailChimp wil graag dat je deze extra beveiliging op je account zet, daarom geeft MailChimp gedurende de eerste 3 maanden 10% korting op de abonnementskosten van accounts waar alle gebruikers deze beveiliging gebruiken.