Mailchimp Standard

divider

Mailchimp Standard

divider

Mailchimp Standard is niet de duurste versie van Mailchimp, maar ook niet de goedkoopste. En met deze versie krijg je alles wat een gewoon bedrijf nodig heeft voor marketing.

divider

Mailchimp Standard

Voor nieuwsbrieven zijn alle functies beschikbaar:

divider

Alles op hetzelfde platform

Je hebt dus gewoon alles op hetzelfde platform. Hierdoor staan ook je statistieken op hetzelfde platform en dat is zonder meer handig.

divider

Cross media posten: als je een campagne hebt die je op meerdere media wilt plaatsen, dan maakt Mailchimp het je met de Content Studio erg gemakkelijk om dezelfde herkenbare stijl te handhaven door al je kanalen heen.

divider

Mailchimp Standard

Mailchimp Standard is ook de eerste versie waarin je demografische gegevens tot je beschikking hebt. In lagere en oudere versies van Mailchimp heb je deze gegevens niet en ik verzeker je dat ze je marketing een stuk gemakkelijker maken.

divider

En als je een custom nieuwsbrief wilt laten maken heb je ook Mailchimp Standard nodig want in lagere versies heb je deze mogelijkheid niet. Maar ook als je dat niet wilt, dan wil je misschien wel een keer iets leuks dat je met eigen HTML wel kunt doen, maar dat je niet kunt doen met de blokken die Mailchimp biedt.

divider

Upgraden naar Mailchimp Standard

Als je gewoon bedrijf hebt en niet enorm groot bent, dan denk ik dat je bij upgraden met Mailchimp Standard de beste koop doet.

divider

Ik ben een erkende Mailchimp expert en ik kan dus ook helpen met Mailchimp.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.