Rubriek: Mailchimp nieuwsbrieven

.

Je bent hier: Home » Mailchimp Specialist » Mailchimp nieuwsbrieven

.

Mailchimp nieuwsbrieven

Mailchimp nieuwsbrieven: Mailchimp nieuwsbrieven zijn niet moeilijk te maken, maar je moet wel weten wat je doet. Want anders kom je voor verrassingen te staan.

Mailchimp nieuwsbrieven maken

Belangrijk bij het maken van een Mailchimp nieuwsbrief is dat je de afbeeldingen op formaat maakt. Dit zie ik heel vaak fout gaan. Je merkt dit doordat de test van je nieuwsbrief er goed uitziet. Maar de echte nieuwsbrief komt vervormd aan.

  • Verder is het ook heel erg belangrijk dat je een plain-text versie met je nieuwsbrief meestuurt. In het artikel kun je lezen waarom.
  • Waar je aan moet denken bij het design van je nieuwsbrief. Wat is werkelijk belangrijk bij het design?

Een cursus e-mail nieuwsbrieven maken vind je hier. En hier lees je over de voorwaarden van Mailchimp om Mailchimp te mogen gebruiken.

Mailchimp nieuwsbrieven maken

Dit is slechts een greep uit de zaken die belangrijk zijn. Beperkt je daarom niet tot de suggesties die hierboven staan.

Scrol gewoon door de artikelen, dan zie je vanzelf of er iets van je gading tussen staat.

Mailchimp nieuwsbrieven maken

Maar besef dat je nog niet genoeg weet als je een nieuwsbrief kunt maken. Want waar het werkelijk om gaat, is strategie. Want als je geen strategie hebt, dan wordt een soort algemeen krantje of reclamefolder. In de rubriek over e-mailstrategie kun je hier meer over lezen.

En je nieuwsbrief moet natuurlijk ook in de mailbox aankomen, maar dat is minder vanzelfsprekend dan je denkt. Lees in de rubriek over de aflevering waar je op moet letten en aan moet denken.

Extra over Mailchimp nieuwsbrieven

Als je iets zoekt over afbeeldingen, video’s of bijlages, ga dan naar de rubriek over media in Mailchimp.

Page 1 of 7
1 2 3 4 5 7
Lettertype formaat aanpassen