Mailchimp nieuwsbrieven

divider

Mailchimp nieuwsbrieven zijn niet moeilijk te maken, maar je moet wel weten wat je doet. Want anders kom je voor verrassingen te staan.

divider

Mailchimp nieuwsbrieven

divider

Belangrijk bij het maken van een Mailchimp nieuwsbrief is dat je de afbeeldingen op formaat maakt. Dit zie ik heel vaak fout gaan. Je merkt dit doordat de test van je nieuwsbrief er goed uitziet. Maar de echte nieuwsbrief komt vervormd aan.

divider

Formaten van afbeeldingen: als je je afbeeldingen niet op formaat maakt dan komt je nieuwsbrief vervormd aan. En je moet de afbeeldingen verkleinen, Verder is het ook heel erg belangrijk dat je een plain-text versie met je nieuwsbrief meestuurt. In het artikel kun je lezen waarom. En waar je aan moet denken bij het design van je nieuwsbrief. Wat is werkelijk belangrijk bij het design?

divider

Natuurlijk kan ik je ook leren hoe je goede nieuwsbrieven maakt.

divider

Mailchimp nieuwsbrief naar meerdere lijsten versturen

Mailchimp nieuwsbrief naar meerdere lijsten versturen

Heb je wel eens geprobeerd een Mailchimp nieuwsbrief naar meerdere lijsten tegelijk te versturen? Dan weet je ook dat dit niet kan. Maar waarom dit niet kan is niet voor iedereen duidelijk. Dat leg ik hier uit. En natuurlijk geef ik je ook een oplossing want je vraagt niet voor niets hoe je dit kunt …

Mailchimp nieuwsbrief naar meerdere lijsten versturen Lees verder »

Dynamische content

Dynamische content met Mailchimp

Dynamische content met Mailchimp: stukjes van de tekst uitsluitend laten zien aan mensen voor wie die teksten relevant zijn. Dit is een optie als je je nieuwsbrieven laat maken. En ik kan het je leren in een training. Dit kan op een makkelijke manier in Mailchimp Standard en Premium. Maar het kan ook iets moeilijker …

Dynamische content met Mailchimp Lees verder »