Media in Mailchimp

divider

Voor afbeeldingen in Mailchimp is het belangrijk dat je kiest voor een RGB kleurprofiel. Daar hoef je niets bijzonders voor te doen, want dat geldt voor alle afbeeldingen op het web. Dus als je een webafbeelding kiest, dan is het kleurprofiel vanzelf in orde.

divider

Media in Mailchimp

divider

Bij afbeeldingen in een nieuwsbrief is het ook heel erg belangrijk dat je de afbeelding in een blok voor afbeeldingen zet en dat het formaat van de afbeelding klopt. 

divider

Video’s kun je niet zomaar meesturen want een video is een te zwaar bestand. Hoe je het wel kunt doen kun je lezen in het artikel over een video in Mailchimp.

divider

En misschien wil je een bijlage meesturen. Dat kun je op verschillende manieren doen die in ditzelfde artikel bespreek en uitleg.

divider

Media in Mailchimp

Als we het over media in Mailchimp hebben dan hebben we het ook over de content studio. De content studio is relatief nieuw en heeft mogelijkheden die je waarschijnlijk niet kent. Zoals bijvoorbeeld het importeren van afbeeldingen vanuit je Instagram account. En dat kan je helpen om eenzelfde uitstraling te krijgen over al je accounts, waardoor je bedrijf beter herkenbaar is.

divider

Content studio van Mailchimp

De content studio van Mailchimp

De content studio van Mailchimp is de plaats waar je je materialen bewaart: afbeeldingen, logo, documenten, PDFs en noem maar op. Maar wist je dat je afbeeldingen niet hoeft te uploaden en dat je zelfs afbeeldingen van Instagram kunt importeren? Dat kan serieus. In dit artikel vertel ik je hoe dat werkt en wat je …

De content studio van Mailchimp Lees verder »

formaten van mailchimp voor afbeeldingen

Formaten van Mailchimp voor afbeeldingen

De formaten van Mailchimp voor afbeeldingen: als je afbeeldingen in je nieuwsbrieven gebruikt, dan is het belangrijk dat je ze de juiste formaten geeft. Hier vind je de formaten van Mailchimp voor afbeeldingen en je vind hier ook hoe je afbeeldingen kunt verkleinen op Mailchimp. Het is geen ramp als je afbeelding een paar px …

Formaten van Mailchimp voor afbeeldingen Lees verder »