Rubriek: Mailchimp integraties

.

Mailchimp integraties zijn verbindingen tussen Mailchimp en andere platforms.

Mailchimp heeft veel verbindingen. Veel meer dan ik in deze rubriek kan noemen. Wat deze integraties precies doen verschilt per integratie. En het is belangrijk dat je je realiseert dat lang niet iedere integratie meerwaarde geeft.

Besef ook dat de integratie niet door Mailchimp wordt gemaakt, maar door de andere partij. Daarom werken niet alle integraties goed.

Mailchimp integraties

Voor je begint

Voor een integratie heb je meestal een API key nodig. Een Mailchimp API staat op naam. Lees het artikel over de API key voor je begint, want daar staat belangrijke informatie is.

Bijzondere integraties

Een apart type integratie is de integratie met Facebook. Je kunt op Mailchimp ook advertenties voor Facebook maken. En als een platform geen integratie met Mailchimp heeft, dan is het vaak mogelijk toch een integratie te maken via Zapier.

Je bent hier: Home » Mailchimp » Mailchimp integraties
Mailchimp en canva

Mailchimp en Canva

Mailchimp en Canva: met Mailchimp kun je bulk e-mails versturen en met Canva kun je afbeeldingen maken en bewerken. Waarschijnlijk weet je dat al. Het nieuwe is dat Mailchimp sinds juni 2019 een integratie heeft met Canva.

Lees meer»
Count down timer in Mailchimp

Count down timer in Mailchimp

Hoe maak je een count down timer in MailChimp? En niet alleen een count down timer die een einddatum en eindtijd heeft, maar ook een timer die start met tellen als de nieuwsbrief wordt verzonden. Of een count down timer die start met tellen als de nieuwsbrief wordt geopend.

Lees meer»
Page 1 of 2
1 2
Lettertype formaat aanpassen