Category Archives: Mailchimp nieuwsbrieven

Mailchimp nieuwsbrieven: Mailchimp nieuwsbrieven zijn niet moeilijk te maken, maar je moet wel weten wat je doet. Want anders kom je voor verrassingen te staan.

Mailchimp nieuwsbrief

Belangrijk bij het maken van een Mailchimp nieuwsbrief is dat je de afbeeldingen op formaat maakt. Dit zie ik heel vaak fout gaan. Je merkt dit doordat de test van je nieuwsbrief er goed uitziet. Maar de echte nieuwsbrief komt vervormd aan.

  • Verder is het ook heel erg belangrijk dat je een plain-text versie met je nieuwsbrief meestuurt. In het artikel kun je lezen waarom.
  • Waar je aan moet denken bij het design van je nieuwsbrief. Wat is werkelijk belangrijk bij het design?

Mailchimp nieuwsbrieven

Dit is slechts een greep uit de zaken die belangrijk zijn. Beperkt je daarom niet tot de suggesties die hierboven staan. Scrol gewoon door de artikelen, dan zie je vanzelf of er iets van je gading tussen staat.

Is je nieuwsbrief responsive

Is je nieuwsbrief responsive?

Voor het laatst bijgewerkt: 2 maanden geleden“Responsive” betekent dat je nieuwsbrief zich aanpast aan het device waarop de ontvanger je nieuwsbrief leest. Met name als je in het verleden een designer een template hebt laten maken is het zaak even te controleren of je nieuwsbrief responsive is.

Gebroken link in je nieuwsbrief

Gebroken link in je nieuwsbrief

Voor het laatst bijgewerkt: 2 maanden geledenGebroken link je nieuwsbrief als je nieuwsbrief al verzonden is. Hier kun je lezen hoe je dit kunt oplossen en wat het verschil is met een gebroken link op je website. Want door dit verschil is het niet mogelijk om een redirect te maken.

Page 1 of 2
1 2