Rubriek: Nieuwsbrieven

.

Mailchimp nieuwsbrieven: Mailchimp nieuwsbrieven zijn niet moeilijk te maken, maar je moet wel weten wat je doet. Want anders kom je voor verrassingen te staan.

Mailchimp nieuwsbrief

Belangrijk bij het maken van een Mailchimp nieuwsbrief is dat je de afbeeldingen op formaat maakt. Dit zie ik heel vaak fout gaan. Je merkt dit doordat de test van je nieuwsbrief er goed uitziet. Maar de echte nieuwsbrief komt vervormd aan.

  • Verder is het ook heel erg belangrijk dat je een plain-text versie met je nieuwsbrief meestuurt. In het artikel kun je lezen waarom.
  • Waar je aan moet denken bij het design van je nieuwsbrief. Wat is werkelijk belangrijk bij het design?

Nieuwste artikel

Mailchimp nieuwsbrieven

Dit is slechts een greep uit de zaken die belangrijk zijn. Beperkt je daarom niet tot de suggesties die hierboven staan.

Scrol gewoon door de artikelen, dan zie je vanzelf of er iets van je gading tussen staat.

Voor  deze categorie zijn er gerelateerde categorieën en subcategorieen. Die vind je hieronder in het menu. 

Je bent hier: Home » Mailexpert » Mailchimp » Nieuwsbrieven

Verzendtijd optimalisatie

Verzendtijd optimalisatie van Mailchimp

Optimale verzendtijd voor je nieuwsbrief: wat is de beste dag om een nieuwsbrief te versturen? Hoe kun je de verzendtijd optimaliseren als je de gratis versie van MailChimp gebruikt? En hoe werkt verzendtijd optimalisatie als je de betaalde versie van MailChimp gebruikt? Hier leg ik uit hoe je dit doet in alle versies. Of je nou de legacy versie gebruikt, of Mailchimp Free, Standard of Essential of zelfs Premium, een vorm van verzendtijd optimalisatie kan altijd.

Lees meer»
Page 1 of 3
1 2 3
Font Resize