MailerLite nieuwsbrieven

MailerLite nieuwsbrieven zijn net zo mooi en doordacht als alles bij MailerLite.

divider

MailerLite nieuwsbrieven

divider

Bijvoorbeeld de auto resend nieuwsbrief. Als je bedenkt dat de mailinglijsten van kleine bedrijven meestal veel te klein zijn om een betrouwbare A/B-test uit te kunnen voeren, dan is de auto resend van MailerLite daar een oplossing voor.

divider

Een ander voorbeeld: hun plain text oplossing. Het is noodzakelijk een plain text nieuwsbrief mee te sturen. Maar het is niet noodzakelijk de hele inhoud van de nieuwsbrief als plain text toe te sturen.

divider

Dat doet MailerLite dus ook niet: ze sturen een regeltje met een link om de nieuwsbrief op het web te bekijken. Hierdoor zien je lezers de nieuwsbrief altijd zoals jij ‘m bedoeld hebt. Zoiets is toch prachtig?

divider

Denk ook aan hun dynamische content, waardoor je gemakkelijk exclusieve tips kunt toevoegen die uitsluitend te lezen zijn voor je abonnees. En als je nieuwsbrief online gedeeld wordt, dan zijn die exclusieve tips weg. En welke tips voor je abonnees zijn en welke voor iedereen zijn bepaal je met een muisklik.

divider

En wat je denk je van hun video oplossing waarbij je je lezers niet naar YouTube hoeft te sturen? Je kunt je abonnees gewoon naar je website sturen om de video te bekijken. Mét je aanbod erbij natuurlijk!

divider

Ik vind dit allemaal prachtig omdat het zo goed doordacht is. En de nieuwsbrief heeft ook nog eens een heerlijk frisse lay-out. Top!

divider

AB-test MailerLIte

AB-testen met MailerLite e-mails

MailerLite biedt interessante mogelijkheden voor AB-testen. Je kunt niet alleen AB-testen met e-mails, maar ook met landingspagina’s. Maar AB-testen is vaak een probleem omdat je er vrij veel adressen voor nodig hebt. En anders is de test onbetrouwbaar. Ook hier heeft MailerLite over nagedacht en een ze hebben er een handige oplossing voor bedacht. Lees …

AB-testen met MailerLite e-mails Lees verder »

Gericht mailen met dynamsiche content

Gericht mailen met MailerLite dynamische content

Door MailerLite dynamische content te gebruiken kun je uiterst gericht mailen want je kunt zelf bepalen welke groepen je blokken zien. Je kunt kiezen te verzenden naar meerdere groepen. En dan laat je sommige blokken zien aan iedereen en andere blokken aan een deel van je doelgroep. Dat is fantastisch als je bijvoorbeeld. sommige mensen …

Gericht mailen met MailerLite dynamische content Lees verder »

Plain text in MailerLite

Plain text in MailerLite

Een plain text nieuwsbrief is in MailerLite natuurlijk net zo noodzakelijk als overal elders. Dat is nodig om verschillende redenen. En de belangrijkste reden is dat de spamfilters een beetje vriendelijker over je denken als je een plain text nieuwsbrief meestuurt. En een andere reden is dat niet elk e-mail programma mooi opgemaakte HTML nieuwsbrieven …

Plain text in MailerLite Lees verder »

MailerLite link trigger gebruiken

MailerLite link trigger gebruiken

Met MailerLite link trigger kun je een Automation workflow laten triggeren door een klik op een link in je nieuwsbrief. Hierdoor kun je mensen op een onopvallende manier precies datgene sturen waar ze behoefte aan hebben. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf en hier zitten haken en ogen aan die je moet beseffen. Hier leg ik je …

MailerLite link trigger gebruiken Lees verder »