Home » MailerLite » MailerLite Automation

MailerLite Automation

Met MailerLite Automation kun je dezelfde workflow telkens opnieuw kunt versturen naar dezelfde adressen. Uiteraard hoeft dat niet, je kunt ook naar nieuwe adressen versturen. Maar niet ieder platform staat het toe dat je dezelfde e-mails meerdere malen verstuurt naar dezelfde adressen.

Het lijkt misschien een vreemd idee om dezelfde mensen telkens opnieuw dezelfde e-mail te sturen. Maar ik verzeker je: het is heel fijn dat dit kan.

Temeer daar je het zo kunt maken dat mensen hier zelf voor kiezen. Als ze dat willen kunnen ze dan met een muisklik een workflow opnieuw laten starten. Ik heb het nu over de “restart” functie.

MailerLite Automation

Daarnaast vind ik MailerLite Automation bijzonder omdat je na verzending van een e-mail een onbeperkt aantal acties kunt toevoegen. Je kunt na verzending automatisch een veld laten invullen. Bijvoorbeeld een datumveld of meerdere datumvelden.  Je kunt adressen automatisch verhuizen van de ene naar de andere groep en nog veel meer moois. Deze mogelijkheden maken MailerLite heel geschikt voor complexe e-mailstrategieën.

Ook de rubrieken e-mailmarketing, e-mailstrategie en aflevering van je nieuwsbrief zijn van belang als je MailerLite gebruikt.

instromen in een groep

Instromen in een groep

Een trigger voor een MaiLerLite Automation workflow is: when a subscriber joins a group ofwel als een abonnee instroomt in een groep. Dat is een interessante trigger omdat hij zo makkelijk te gebruiken is. En je kunt ‘m ook andersom gebruiken. Dan geef je mensen de kans om een Automation te verlaten en evengoed op je lijst te blijven.

MailerLIte multiingua

MailerLite multilingual

Als je een internationaal audience hebt dan heb je een meertalige nieuwsbrief nodig. Om dit te kunnen doen moet je op je formulier vragen naar de voorkeurstaal. Want MailerLite weet niet vanzelf wat de taal van je lezer is. Je moet dit dus strak regisseren en heel goed voorbereiden. Maar als je dat klaar hebt, dan heeft MailerLite een leuke optie om het je gemakkelijk te maken: dynamische content.

Triggers voor MailerLite Automation

Triggers voor MailerLite Automation

MailerLite heeft 5 verschillende triggers om een Automation workflow te starten. Met deze 5 triggers kun je iedere workflow maken die je maar wilt. In dit artikel vind je een uitleg over de triggers voor MailerLite Automation. Wat zijn deze triggers precies en wat zijn de praktische toepassingen. Hoe kun je deze triggers praktisch inzetten …

Triggers voor MailerLite Automation Lees meer »

salesfunnel met dynamische content

Salesfunnel met dynamische content

Een salesfunnel met dynamische content: je laat je aanbod alleen zien aan mensen die nog niet gekocht hebben. Dat kan met MailerLite heel gemakkelijk, je moet alleen even weten hoe je het doet. Voor de duidelijkheid: je hoeft niet beslist dynamische content te gebruiken als je een salesfunnel wilt. Het kan ook zonder. Maar maar …

Salesfunnel met dynamische content Lees meer »

Mailerlite restart van automation

MailerLite restart van Automation

Met MailerLite restart van Automation kun je een serie e-mails opnieuw versturen als iemand daarom vraagt. Of anders gezegd: als iemand opnieuw aan de voorwaarden voldoet om Automation te laten starten. Een uitzondering is dat dit niet op dezelfde dag kan, maar daar zal ook weinig behoefte aan zijn. Hier lees je hoe je restart …

MailerLite restart van Automation Lees meer »

Scroll naar boven