Categoriearchief: MailerLite nieuwsbrieven

MailerLite nieuwsbrieven zijn net zo mooi en doordacht als alles bij MailerLite.

Bijvoorbeeld de auto resend nieuwsbrief. Als je bedenkt dat de mailinglijsten van kleine bedrijven meestal veel te klein zijn om een betrouwbare A/B-test uit te kunnen voeren, dan is de auto resend van MailerLite daar een oplossing voor.

Een ander voorbeeld: hun plain text oplossing. Het is noodzakelijk een plain text nieuwsbrief mee te sturen. Maar het is niet noodzakelijk de hele inhoud van de nieuwsbrief als plain text toe te sturen. Dat doet MailerLite dus ook niet: ze sturen een regeltje met een link om de nieuwsbrief op het web te bekijken. Hierdoor zien je lezers de nieuwsbrief altijd zoals jij ‘m bedoeld hebt. Zoiets is toch prachtig?

Denk ook aan hun dynamische content, waardoor je gemakkelijk exclusieve tips kunt toevoegen die uitsluitend te lezen zijn voor je abonnees. En als je nieuwsbrief online gedeeld wordt, dan zijn die exclusieve tips weg. En welke tips voor je abonnees zijn en welke voor iedereen zijn bepaal je met een muisklik.

En wat je denk je van hun video oplossing waarbij je je lezers niet naar YouTube hoeft te sturen? Je kunt je abonnees gewoon naar je website sturen om de video te bekijken. Mét je aanbod erbij natuurlijk!

Ik vind dit allemaal prachtig omdat het zo goed doordacht is. En de nieuwsbrief heeft ook nog eens een heerlijk frisse lay-out. Top!

MailerLite nieuwsbrieven

Ze zijn makkelijk te maken, ze hebben een frisse lay-out en nog veel meer ander moois en een video oplossing waarbij is nagedacht over conversie.

Dynamische content

Dynamische content MailerLite

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Dynamische content is een heerlijke manier om je e-mails te personaliseren. Ik vind deze manier zo heerlijk omdat je e-mails er écht persoonlijk door worden. Veel persoonlijker dan wanneer je begint met een begroeting met de voornaam erin.

En dat kan ook nog op een manier waardoor je geen bergen verschillende e-mails hoeft te maken.

Lees verder Dynamische content MailerLite
Nieuwsbrief doorsturen

Nieuwsbrief doorsturen: forward

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Misschien is er iemand die jouw nieuwsbrief leest en die dan direct denkt aan een goede vriend of collega die jouw artikel beslist ook moet lezen. Misschien wil je lezer je nieuwsbrief doorsturen.

Als het mee zit kan het gebeuren dat iemand je nieuwsbrief wil doorsturen naar iemand anders. En als iemand dat wil doen moet je daar natuurlijk aan meewerken en het gemakkelijk maken.

Lees verder Nieuwsbrief doorsturen: forward
auto resend met mailerlite

Auto Resend campagne met MailerLite

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Met MailerLite kun je een Auto Resend campagne sturen. Dat is een tweede verzending voor iedereen die niet geopend of niet geklikt heeft. Deze tweede verzending maak je wanneer je je nieuwsbrief gaat maken. Dat is op zich niet zo bijzonder. Maar de manier waarop dit bij MailerLite kan vind ik wel bijzonder en goed voor conversie.

Lees verder Auto Resend campagne met MailerLite