Rubriek: Mailexpert

.

Je bent hier: Home » Mailexpert

Mailexpert

Als gecertificeerde mailexpert heb ik massa’s tips voor Mailchimp en MailerLite op dit blog gezet.

En ik wil je met klem aanraden om de rubriek over de aflevering van je nieuwsbrief te lezen, want dat kan je veel narigheid besparen. En ik kan je helpen met e-mailstrategie. 

Mailexpert

Een mailexpert is iemand die zich vreselijk druk heeft gemaakt over e-mailmarketing. Ik heb dat gedaan en hiermee officiële erkenning verworven van zowel Mailchimp als MailerLite. Zij vinden dat ik het kan.

Je kunt van alles vinden in deze categorie mailexpert. Maar het ook sneller want je kunt je e-mailmarketing ook aan me uitbesteden of een training bij me volgen. Dat zijn niet alleen “how to” trainingen over hoe het moet. Ik kan ook veel leren over hoe je meer profijt van je e-mailmarketing kunt hebben.

Hier vind je de ingang voor alles over Mailchimp en hier is de ingang voor alles over MailerLite. 

Mailexpert

Je kunt overigens met een gerust hart verder navigeren, want ik bied je regelmatig een menu aan om terug te komen of verder te gaan.

Voor Mailchimp en MailerLite vind je een dienstenmenu in het hoofdmenu bovenaan de pagina en een menu voor de categorieën op het blog in de zijbalk.

Al met al zal dit blog je zeker verder helpen. Ik heb zelfs wel eens op Facebook een post gezien van iemand die z’n eerste nieuwsbrief had gemaakt en die erbij vertelde “met Mailchimp en het blog van Virtueel Present”. En het was ook nog een goede nieuwsbrief. Dus dat schijnt te kunnen.

Ga dus gewoon aan de slag en als je hulp nodig hebt, kijk dan in het hoofdmenu bovenaan iedere pagina, want daar vind je hulp die bij je past. Ook voor mensen die hun e-mailmarketing zelf doen. En ik help je graag.

Je bent hier: Home » Mailexpert
list manager

List manager wat is dat?

Een e-mail platform is meer dan een grote mailbox waarin je een leuke opmaak kunt maken. Het is een list manager om je adressen te managen.

Het is belangrijk je dit te realiseren, want je kunt je nieuwsbriefsysteem niet scheiden van de list manager. En als je dat niet weet of gewoon toch probeert, dan krijg je problemen.

Lees meer»
Page 1 of 21
1 2 3 4 5 21