Aflevering nieuwsbrief

De aflevering van je nieuwsbrief is helaas niet vanzelfsprekend.

divider

aflevering nieuwsbrief

divider

Aflevering nieuwsbrief

Bij geen enkel platform.Want de servers geven je nieuwsbrief “spampunten” en als je genoeg verzameld hebt dan gaat je nieuwsbrief naar de spamfilters.

divider

En de volgende stap is dat je nieuwsbrieven helemaal niet meer aan komen.  In deze serie zet ik de meest voorkomende oorzaken waardoor nieuwsbrieven niet afgeleverd worden op een rijtje.

divider

Voor een goede aflevering van je nieuwsbrief kun je zelf heel veel doen. Denk hierbij aan de technische kant van je nieuwsbrief: afbeeldingen op formaat, geen vervuilde HTML.

divider

Aflevering van je nieuwsbrief

Denk ook aan het onderhoud van je lijst. Vraag netjes toestemming aan al je adressen. Verwijder adressen van mensen die niet meer geïnteresseerd zijn en mail minstens eens per 30 dagen.

divider

Tegenwoordig moet je er ook aan denken dat je niet te vaak mailt, want dan komen je nieuwsbrieven ook niet aan. En dit kan vooral van belang zijn als je een fout in je nieuwsbrief hebt staan en direct daarna een gecorrigeerde versie wilt versturen.

divider

Zorg voor een goede aflevering van je nieuwsbrief

Zo zijn er tal van zaken die een goede aflevering van je nieuwsbrief in de weg kunnen staan. Maar dit wel allemaal zaken waar je zelf bij bent en waar je dus ook zelf iets aan kunt doen.

divider

Als jouw nieuwsbrief niet goed aankomt en je hebt geen flauw idee hoe dat komt, dan kan deze rubriek uitkomst bieden.

divider

En als je het na het lezen van deze rubriek nog niet weet, dan kun je overwegen een spam onderzoek te laten doen.

divider

Rubrieken over e-mailmarketing

Gerelateerde tag: Verzendreputatie

verzendreputatie verbeteren

Verbeter je verzendreputatie

Bij e-mailmarketing is je verzendreputatie heel erg belangrijk, want je verzendreputatie bepaalt of je nieuwsbrief aan komt in de mailbox en of hij in de spamfilters komt. Daarom is het belangrijk je verzendreputatie te bewaken. Want met een goede verzendreputatie gaat alles veel makkelijker. Maar hoe weet je je verzendreputatie en hoe verbeter je ‘m? …

Verbeter je verzendreputatie Lees verder »

affiliate links

Affiliate links in een nieuwsbrief

Laatst kreeg ik een vraag over een nieuwsbrief die niet goed arriveerde. De ontvangers van de nieuwsbrief kregen een griezelige waarschuwing dat de nieuwsbrief misleidende inhoud had. En de verzender was zich van geen kwaad bewust. Die misleidende inhoud bleek een affiliate link te zijn. En dat is een link met een omleiding er in. …

Affiliate links in een nieuwsbrief Lees verder »

nieuwsbrief in spam onderzoek

Nieuwsbrief in spam

Een nieuwsbrief in spam onderzoek is een onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit is zinvol als je denkt dat je nieuwsbrief in spam komt of als je denkt of weet dat hij helemaal niet afgeleverd wordt. Ik doe een technisch onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit kan voor ieder platform.