Rubriek: Mailchimp automation

.

Je bent hier: Home » Mailexpert » Mailchimp » Mailchimp automation

Mailchimp automation

Mailchimp Automation is beschikbaar bij alle versies van Mailchimp.

Maar als je Mailchimp Free of Mailchimp Essentials gebruikt dan stelt die beschikbaarheid niet zoveel voor, want je kunt dan maar 1 e-mail versturen.

Zodra je Mailchimp Automation wilt gebruiken om strategisch te mailen, heb je Mailchimp Standard of Mailchimp Premium nodig.

Funnels bouwen

Als je echt voor Mailchimp kiest en gaat upgraden dan krijg je wel iets moois.

Mailchimp heeft bijvoorbeeld prachtige merge tags die speciaal gemaakt zijn om in funnels te gebruiken. 

En Mailchimp heeft triggers om van te smullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een trigger te vinden die precies past bij hoe jij je workflow wilt laten starten.

Waarom Mailchimp Automation

Automation is een bijzonder nuttige functie. Niet alleen omdat het je tijd bespaart. Dat is wel fijn, maar dat is niet de belangrijkste functie.

Veel belangrijker is dat je series kunt verzenden in een vaste volgorde en met een vast interval.

Dat heb je nodig omdat mensen die nog nooit van je gehoord hebben ongeveer 10 contacten met je nodig hebben voor ze kunnen beslissen om je klant te worden. Als je dat proces kunt versnellen neemt je omzet toe.

Mailchimp Automation

Omdat een Automation die eenmaal gemaakt is, is dit een geschikt project om uit te besteden. Want als het klaar is, dan is het klaar.

Maar je graag regelmatig nieuwe Automations maakt, dan vind je het misschien fijner om een training te volgen. En dan heb ik ook nog een leuk funnelrecept voor je.

Page 1 of 2
1 2