Je bent hier: Home » E-mailmarketing » MailerLite

MailerLite

dividerMailerlite expert

divider

Dit is het MailerLite blog over een fijn platform voor je e-mailmarketing. Dit platform vind ik een prachtig platform voor dienstverleners.

divider

We hebben het over een fijn platform, maar heel eenvoudig. Het grote voordeel van dit platform is je er intuïtief mee werkt. Je hoeft niet zo heel handig te zijn met software om hier iets moois te maken.

divider

Eenvoud heeft ook een keerzijde, het platform biedt bijvoorbeeld geen link in de voettekst waarmee mensen zelf hun e-mailadres kunnen wijzigen. Dat is lastig, maar op te lossen.

divider

Het platform heeft grote voordelen: het is gemakkelijk om mee te werken. Intuïtief vind je wat je nodig hebt. En als dat niet zo is dan kun je 24/7 support vragen.

divider

Vanaf november 2018 ben ik MailerLite expert.

divider

Mailerlite uitbesteden

MailerLite uitbesteden

Als je eigenlijk wel iets beters te doen hebt dan je bezig te houden met e-mailmarketing, dan is uitbesteden een uitstekende oplossing!

MailerLite websites

MailerLite websites

MailerLite websites zijn perfect als je genoeg hebt aan een eenvoudige website. En ze hebben zelfs een blog. Je kunt ze snel zelf maken. Dat betekent dat je kunt starten terwijl je nog wacht tot je webbouwer klaar is. Zet gewoon een paar basisdingen online en start je bedrijf terwijl de verf nog nat is.