MailerLite Automation

Met MailerLite Automation kun je ook transactionele e-mails  versturen. In de praktijk betekent dat, dat je dezelfde workflow telkens opnieuw kunt versturen naar dezelfde adressen.

divider

mailerlite automation

divider

Het lijkt misschien een vreemd idee om dezelfde mensen telkens opnieuw dezelfde e-mail te sturen. Maar ik verzeker je: het is heel fijn dat dit kan. Temeer daar je het zo kunt maken dat mensen hier zelf voor kiezen. Als ze dat willen kunnen ze dan met een muisklik een workflow opnieuw laten starten. Ik heb het nu over de “restart” functie.

divider

Daarnaast vind ik MailerLite Automation bijzonder omdat je na verzending van een e-mail een onbeperkt aantal acties kunt toevoegen. Je kunt na verzending automatisch een veld laten invullen.

divider

Bijvoorbeeld een datumveld of meerdere datumvelden.  Je kunt adressen automatisch verhuizen van de ene naar de andere groep en nog veel meer moois. Deze mogelijkheden maken MailerLite heel geschikt voor complexe e-mailstrategieën.

divider

MailerLite link trigger gebruiken

MailerLite link trigger gebruiken

Met MailerLite link trigger kun je een Automation workflow laten triggeren door een klik op een link in je nieuwsbrief. Hierdoor kun je mensen op een onopvallende manier precies datgene sturen waar ze behoefte aan hebben. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf en hier zitten haken en ogen aan die je moet beseffen. Hier leg ik je …

MailerLite link trigger gebruiken Lees verder »