Het uitschrijfformulier bij MailerLite is een flexibel formulier dat je gemakkelijk aan je wensen kunt aanpassen. Hier vind je hoe je het aanpast en waar je alles kunt vinden.
Lees meer»Rubriek: MailerLite groepen
Groepen in MailerLite
Groepen in MailerLite zijn erg gemakkelijk te hanteren waardoor alles bijna vanzelf gaat. Maar toch zijn er een paar dingen die je wel moet begrijpen.
Lees meer»MailerLite pop-ups, gemakkelijk te maken
MailerLite heeft eigen pop-ups die je met een code op je website zet. En als je een WordPress website hebt, dan biedt MailerLite je hun eigen plugin om formulieren en popups mee te importeren.
Lees meer»Inactieve abonnees uitschrijven bij MailerLite
Inactieve abonnees uitschrijven bij MailerLite is wel heel erg gemakkelijk. MailerLite heeft daar een ingebouwde mogelijkheid voor. Je kunt die mogelijkheid vinden in het menu van MailerLite.
Lees meer»E-mailadres wijzigen bij MailerLite
E-mailadres wijzigen bij MailerLite: ik heb het nu over een link in de voettekst van je nieuwsbrief waarmee je abonnee zelf zijn of haar e-mailadres kan wijzigen. Zo’n link heeft MailerLite niet. Maar je kunt ook zelf zoiets maken. Hoe je dat doet beschrijf ik in dit artikel.
Lees meer»MailerLite link trigger gebruiken
Met MailerLite link trigger kun je een Automation workflow laten triggeren door een klik op een link in je nieuwsbrief. Hierdoor kun je mensen op een onopvallende manier precies datgene sturen waar ze behoefte aan hebben.
Lees meer»MailMunch inschrijfformulier
Een inschrijfformulier met plugin MailMunch maken. In dit artikel wil ik je uitleggen wat de voor- en de nadelen zijn van de plugin MailMunch die je kunt gebruiken om een inschrijfformulier op je website te zetten. En in welke gevallen je de betaalde versie van de plugin nodig hebt en wanneer de gratis plugin genoeg … Lees verder MailMunch inschrijfformulier
Lees meer»