Rubriek: MailerLite nieuwsbrieven

.

Je bent hier: Home » Mailexpert » MailerLite » MailerLite nieuwsbrieven

MailerLite nieuwsbrieven

MailerLite nieuwsbrieven zijn net zo mooi en doordacht als alles bij MailerLite.

MailerLite nieuwsbrieven: auto resend

Bijvoorbeeld de auto resend nieuwsbrief. Als je bedenkt dat de mailinglijsten van kleine bedrijven meestal veel te klein zijn om een betrouwbare A/B-test uit te kunnen voeren, dan is de auto resend van MailerLite daar een oplossing voor.

Plain text

Een ander voorbeeld: hun plain text oplossing. Het is noodzakelijk een plain text nieuwsbrief mee te sturen. Maar het is niet noodzakelijk de hele inhoud van de nieuwsbrief als plain text toe te sturen. Dat doet MailerLite dus ook niet: ze sturen een regeltje met een link om de nieuwsbrief op het web te bekijken. Hierdoor zien je lezers de nieuwsbrief altijd zoals jij ‘m bedoeld hebt. Zoiets is toch prachtig?

MailerLite nieuwsbrieven: dynamische content

Denk ook aan hun dynamische content, waardoor je gemakkelijk exclusieve tips kunt toevoegen die uitsluitend te lezen zijn voor je abonnees. En als je nieuwsbrief online gedeeld wordt, dan zijn die exclusieve tips weg. En welke tips voor je abonnees zijn en welke voor iedereen zijn bepaal je met een muisklik.

Video

En wat je denk je van hun video oplossing waarbij je je lezers niet naar YouTube hoeft te sturen? Je kunt je abonnees gewoon naar je website sturen om de video te bekijken. Mét je aanbod erbij natuurlijk!

Ik vind dit allemaal prachtig omdat het zo goed doordacht is. En de nieuwsbrief heeft ook nog eens een heerlijk frisse lay-out. Top!

MailerLite nieuwsbrieven

Ze zijn makkelijk te maken, ze hebben een frisse lay-out en nog veel meer ander moois en een video oplossing waarbij is nagedacht over conversie.

Meer over MailerLite vind je hier.

video in mailerlite

Video in MailerLite

Video in MailerLite Een video in MailerLite is een feestje. MailerLite heeft er goed over nagedacht op welke manier een video meesturen echt iets bijdraagt aan je marketing. In dit artikel lees je hoe prachtig MailerLite dit heeft geregeld en natuurlijk ook hoe je een video meestuurt.

Lees meer»
Page 1 of 2
1 2