Home » Marketing voor dienstverleners » Pijplijn vullen

Pijplijn vullen

Als je nou echt niet weet wat je vandaag zou kunnen doen voor je marketing, ga dan de pijplijn vullen. Want de pijplijn vullen is nooit klaar. Je hiervoor inspannen is dus altijd nuttig.

 

Maar neem in ieder geval actie. Ga je tijd niet verdoen door na te denken over wat je eventueel zou kunnen doen. Het is beter om actie te nemen en daar fouten bij te maken, dan helemaal niets te doen en af te wachten.

 

De pijplijn vullen is altijd een zinvolle activiteit als je even niet weet wat je te doen staat. Want hiermee begint alles: je hebt eerst contacten nodig voor je kunt verkopen. Dus zorgen voor meer contacten is altijd het eerste dat je moet doen.

 

pijplijn vullen

 

Pijplijn vullen

 

Ik wil niet zeggen dat de rest dan vanzelf gaat want dat is niet zo. Maar met een gevulde pijplijn is alles wat daarna komt wel veel gemakkelijker en relaxter. D.w.z.: op voorwaarde dat je een goede niche hebt gekozen. Ga dus aan de slag en begin nu.

hoe prospects vinden

Hoe prospects vinden

Voor iedere ondernemer is het van levensbelang dat je weet hoe je prospects kunt vinden. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar onervaren ondernemers nemen rond deze vraag vaak precies de verkeerde acties. Dan gaat het mis en dan nemen ze nogmaals dezelfde verkeerde actie. En die verkeerde actie lijkt heel erg logisch, maar hij heeft een averechts effect. Hier zal ik vertellen wat er fout gaat en wat je wel moet doen.

alternatieven voor social media marketing

Alternatieven voor social media marketing

Laatst had ik een vreselijk interessant gesprek met iemand. Zij vertelde mij dat er een marketeer bij haar langs was geweest bij en toen hoorde ze dat je vreselijk actief moet zijn op social media. Want als je dat niet doet, dan krijg je geen klanten. En mijn gesprekspartner zag er diep ongelukkig uit toen …

Alternatieven voor social media marketing Lees meer »

live verslag doen via twitter

Live verslag doen via Twitter trekt volgers aan

Live verslag doen via Twitter trekt volgers aan, daar kun je op rekenen. Kijk hier hoe dit werkt en hoe moeilijk het is om je los te rukken van een actueel live verslag. In dit artikel vind je een real time live verslag van een rechtbank journaliste. Maar ook ideeën voor mensen die niet dagelijks …

Live verslag doen via Twitter trekt volgers aan Lees meer »