Rubriek: Google Panda

.

Je bent hier: Home » Marketing » Zoekmachine » Google Panda

.

google panda

Google Panda

Google Panda klinkt heel moeilijk, maar het is heel makkelijk. En het heeft ook niets te maken met een Panda beer. Het is een controlesysteem dat genoemd is naar een meneer.

Het controlesysteem Google Panda

Google wil graag heel erg goede websites bovenaan plaatsen in de zoekresultaten. Daarom heeft hij dit controle systeem bedacht. En dit systeem bestaat uit een aantal vragen die Google zichzelf stelt bij het beoordelen van jouw website.

Geen ingewikkelde onbegrijpelijke technische vragen, maar gewoon heel simpele vragen die antwoorden geven op de basisvraag: heeft jouw website genoeg kwaliteit?

Google is voor de afwisseling heel transparant geweest over hoe hij de kwaliteit van je website beoordeelt. Hij heeft de vragen die hij zichzelf stelt gewoon gepubliceerd. 

En daar kun je dus je voordeel mee doen.

Google Panda

In de artikelen die je hieronder vindt ga ik dieper in op een aantal van deze vragen die Google zichzelf stelt.

Want aan een vraag of jouw artikelen geschreven zijn door een expert is niets geheimzinnigs. Net zomin als er iets geheimzinnigs is aan een vraag of jouw website meerwaarde biedt.

Dat zijn begrijpelijke vragen waar je zelf een antwoord op kunt geven. En als dat antwoord “nee” is dan weet je gelijk ook waar je iets aan kunt doen om je website beter te laten presteren. Dat kun je gewoon zelf.

Ga daar dus eens mee aan de slag want dit is de simpelste manier om je website beter te laten presteren en je hebt dit ook helemaal zelf in de hand.