Home » Marketing voor dienstverleners » Pijplijn vullen

Pijplijn vullen

Als je nou echt niet weet wat je vandaag zou kunnen doen voor je marketing, ga dan de pijplijn vullen. Want de pijplijn vullen is nooit klaar. Je hiervoor inspannen is dus altijd nuttig.

Maar neem in ieder geval actie. Ga je tijd niet verdoen door na te denken over wat je eventueel zou kunnen doen. Het is beter om actie te nemen en daar fouten bij te maken, dan helemaal niets te doen en af te wachten.

De pijplijn vullen is altijd een zinvolle activiteit als je even niet weet wat je te doen staat. Want hiermee begint alles: je hebt eerst contacten nodig voor je kunt verkopen. Dus zorgen voor meer contacten is altijd het eerste dat je moet doen.

 

Pijplijn vullen

Ik wil niet zeggen dat de rest dan vanzelf gaat want dat is niet zo. Maar met een gevulde pijplijn is alles wat daarna komt wel veel gemakkelijker en relaxter. D.w.z.: op voorwaarde dat je een goede niche hebt gekozen. Ga dus aan de slag en begin nu.

hoe prospects vinden

Hoe prospects vinden

Voor iedere ondernemer is het van levensbelang dat je weet hoe je prospects kunt vinden. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar onervaren ondernemers nemen rond deze vraag vaak precies de verkeerde acties. Dan gaat het mis en dan nemen ze nogmaals dezelfde verkeerde actie. En die verkeerde actie lijkt heel erg logisch, maar hij heeft een averechts effect. Hier zal ik vertellen wat er fout gaat en wat je wel moet doen.

Scroll naar boven