Marketing zelf doen

divider

marketing zelf doen

divider

Marketing zelf doen hoeft niet moeilijk te zijn.  Maar je hebt wel een goed plan nodig en een strakke structuur.

divider

Want wat ik vaak zie als mensen hun marketing zelf doen, is dat het alle kanten opgaat. Of dat mensen blijven steken in adverteren op Facebook omdat ze gewoon niet weten wat ze verder zouden kunnen doen.

divider

En dat vind ik jammer, want er zijn effectievere methoden die minder kosten en waardoor je dus sneller winst gaat maken.

divider

Marketing zelf doen: plan en structuur

Met het plan en de structuur kan ik je helpen en daarnaast weet ik ook nog heel veel over hoe dingen werken. Over hoe dingen werken kun je veel lezen in deze categorie.

divider

Deze rubriek over marketing zelf doen is een grote categorie en om een dergelijke grote categorie leesbaar en doorzoekbaar te houden heb ik ‘m verdeeld in subcategorieën tot 3 niveau’s diep.

divider

Klik hier aan waar je ongeveer naar zoekt of waar je in geïnteresseerd bent, dan krijg je daarna nieuwe opties zodat je zeker komt waar je zijn wilt.

divider

sint maarten en ondernemen

Sint Maarten en ondernemen

Wat heeft Sint Maarten met ondernemen te maken? Nou, alles natuurlijk. Met Sint Maarten kun je de jonge ondernemers in de dop herkennen. Let maar op.

Er is een opmerkelijk verschil in hoe kinderen Sint Maarten kunnen ervaren. Ik vertel je hier een waargebeurd verhaal over hoe ik dat feest ervaren heb en hoe mijn vriendje het aanpakte.
De ene liep met een lichtje en de andere had een strategie …

hoe kom je in de krant

Hoe kom je in de krant

Over hoe je in de krant komt heb ik laatst een webinar gevolgd, want ik had geen flauw idee hoe je dat aan zou kunnen pakken. En terwijl ik dit webinar volgde, borrelde er een herinnering op, van heel lang geleden. Want heel lang geleden heb ik het initiatief genomen voor een actie en die actie heeft de voorpagina van de plaatselijke krant gehaald. Hoe dat ging lees je hier.