Leads opvolgen

dividerLeads opvolgen

divider

Leads opvolgen is het hart van je marketing. Want helaas worden de meeste mensen niet direct klant zodra ze over je gehoord hebben. Je moet regelmatig van je te laten horen.

divider

Mensen moeten je leren kennen, ze moeten je aardig vinden en ze moeten er vertrouwen in hebben dat jij de opdracht goed zult uitvoeren.

divider

Pas als ze je kennen en het vertrouwen er is, dan pas kunnen ze er over na gaan denken om je in te huren. En jij moet daarvoor zorgen. Dat is leads opvolgen.

divider

ansichtkaart met Mailchimp sturen

Ansichtkaart met Mailchimp sturen

Sinds juni 2018 kun je ansichtkaarten versturen via Mailchimp. Je maakt de ansichtkaart op het platform van Mailchimp en Mailchimp verstuurt ‘m. Alle ansichtkaarten van Mailchimp worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. In dit artikel vertel ik waarom dit een goed idee kan zijn voor je marketing. En natuurlijk vertel ik je ook hoe je het …

Ansichtkaart met Mailchimp sturen Lees verder »

originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken blijven in het geheugen van je relatie hangen. Soms zelfs heel erg lang … Ontvangers van relatiegeschenken hebben gewoonlijk een positie waardoor jij niet de enige bent die een relatiegeschenk geeft: ze krijgen heel veel relatiegeschenken. Om op te vallen en ervoor te zorgen dat jouw geschenk onthouden en herinnerd wordt moet je …

Originele relatiegeschenken Lees verder »