Rubriek: Media in Mailchimp

.

Je bent hier: Home » Mailchimp » Mailchimp nieuwsbrieven » Media in Mailchimp

.

Media in Mailchimp

Media in Mailchimp

Bij media in Mailchimp moet je denken aan afbeeldingen, video’s en files.

Afbeeldingen in Mailchimp

Voor afbeeldingen in Mailchimp is het belangrijk dat je kiest voor een RGB kleurprofiel. Daar hoef je niets bijzonders voor te doen, want dat geldt voor alle afbeeldingen op het web. Dus als je een webafbeelding kiest, dan is het kleurprofiel vanzelf in orde.

Bij afbeeldingen in een nieuwsbrief is het ook heel erg belangrijk dat je de afbeelding in een blok voor afbeeldingen zet en dat het formaat van de afbeelding klopt. 

Video’s in Mailchimp

Video’s kun je niet zomaar meesturen want een video is een te zwaar bestand. Hoe je het wel kunt doen kun je lezen in het artikel over een video in Mailchimp.

Files in Mailchimp

En misschien wil je een bijlage meesturen. Dat kun je op verschillende manieren doen die in ditzelfde artikel bespreek en uitleg.

De content studio van Mailchimp

Als we het over media in Mailchimp hebben dan hebben we het ook over de content studio. De content studio is relatief nieuw en heeft mogelijkheden die je waarschijnlijk niet kent. Zoals bijvoorbeeld het importeren van afbeeldingen vanuit je Instagram account. En dat kan je helpen om eenzelfde uitstraling te krijgen over al je accounts, waardoor je bedrijf beter herkenbaar is.

Media in Mailchimp

Deze rubriek over media in Mailchimp hoort bij de rubriek over Mailchimp nieuwsbrieven. Dus als je nog meer wilt weten, lees dan ook de rubriek over Mailchimp nieuwsbrieven.

Alle andere zaken over Mailchimp vind je in de hoofdrubriek over Mailchimp.

Page 1 of 2
1 2
Lettertype formaat aanpassen