Categoriearchief: Netwerken

Netwerken doe je zowel online als offline. Beperk jezelf alsjeblieft niet tot uitsluitend online marketing, want een goed gesprek kan wonderen doen.

Social media marketing maakt deel uit van netwerken, maar is niet de enige mogelijkheid om te netwerken. Denk verder en doe méér want het gaat om veel meer dan alleen social media. Social media kunnen het middel zijn, maar waar het werkelijk om gaat is het leren kennen van mensen en een relatie met die mensen opbouwen.

Denk bij hierbij ook aan je naamsbekendheid en het kiezen van een duidelijke niche. Want met een duidelijke niche weten mensen wie ze naar je kunnen verwijzen. En als je bekend bent en een goede reputatie hebt willen mensen dat ook.

Effectief netwerken

En je kunt natuurlijk ook meedoen met de workshop doelgericht netwerken.  Kijk even op de pagina wanneer de eerstvolgende datum is. We gaan dan met een klein groepje mensen structuur aanbrengen in onze contacten. Als je mee wilt doen ben je van harte welkom. Ook als je een beetje introvert bent.

Netwerken in crisistijd

Netwerken in crisistijd

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Netwerken in crisistijd: het is niet makkelijk om een onderneming te hebben en abrupt geconfronteerd te worden met een crisis die zo groot is dat alles ineens stil valt.

Het valt niet mee om de moed erin te houden en er vertrouwen in te houden dat er licht aan het einde van de tunnel is als je nu gewoon heel concreet geen inkomsten hebt.

Lees verder Netwerken in crisistijd

Originele relatiegeschenken

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Originele relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die onthouden worden en waardoor je opvalt.

Ontvangers van relatiegeschenken hebben gewoonlijk een positie waardoor jij niet de enige bent die een relatiegeschenk geeft: ze krijgen heel veel relatiegeschenken. Om op te vallen en ervoor te zorgen dat jouw geschenk onthouden en herinnerd wordt moet je dus iets bijzonders verzinnen.

Lees verder Originele relatiegeschenken

Hoe praten mensen over je bedrijf?

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Hoe praten mensen over je bedrijf? Zou het niet geweldig zijn als je iets zou kunnen doen om te stimuleren dat mensen op een positieve manier over je merk of over je bedrijf gaan praten?

En zou het niet geweldig zijn als je precies zou kunnen sturen wat ze over je gaan zeggen? Nou, dat kun je!

Lees verder Hoe praten mensen over je bedrijf?