Home » Organische zoekresultaten » Structuur website

Structuur website

De structuur van je website is belangrijk, want door een goede structuur is alles gemakkelijk vindbaar. En als mensen alles kunnen vinden, dan kan Google dat ook.

structuur van je website

Maar dat niet alleen: de structuur van je website vertelt een verhaal aan Google over wat belangrijk is en wat minder belangrijk is.

Ongeveer zoals je op een wegenkaart de grote steden kunt herkennen doordat er veel wegen naartoe zijn. Zo ongeveer doet Google dat ook. Als er veel links naar een pagina zijn dan veronderstelt Google dat die pagina belangrijk is. En als er nauwelijks links naar een pagina staan, dan denkt Google dat die pagina niet zo heel erg belangrijk is.

Je moet dus zorgen dat de structuur van je website een eenduidig verhaal vertelt. En dat is lastiger dan je zou denken.

tekst structureren met kopjes boven alinea's

Tekst structureren met kopjes boven alinea’s

SEO is niet in de eerste plaats een technische zaak, denk dat vooral niet. Want je pagina wordt aangeboden door de teksten die je erop hebt staan. Maar die teksten moeten goed leesbaar zijn. Daarom moet je je tekst structureren met kopjes boven alinea’s. Hier lees je wat hierbij belangrijk is en wat de valkuilen …

Tekst structureren met kopjes boven alinea’s Lees meer »

tabs en seo

Tabs en SEO

Tabs en SEO hebben hebben jarenlang een onmogelijk huwelijk gehad. Maar ze zijn nu verzoend. Dankzij mobile first kun je nu tabs op je pagina’s gebruiken zonder je SEO schade te doen. En het is lang geen slecht idee om tabs te gebruiken. Want hierdoor kun je op een overzichtelijke manier de content van je …

Tabs en SEO Lees meer »