Categoriearchief: Organiseren

Je werk organiseren: hoe beter je je werk georganiseerd hebt, hoe productiever je kunt zijn. En hierbij hoort natuurlijk ook het automatiseren van routinewerk.

Organiseren en automatiseren

Routinewerk organiseren en automatiseren scheelt je gewoon heel veel tijd. En die tijd kun je anders besteden. Als je krap in je tijd zit en je werk niet of nauwelijks gedaan krijgt, dan kan het zinvol zijn eens met me te praten.

Natuurlijk kun je werk aan me uitbesteden, maar als je nog niet zo ver bent dat een virtueel assistent een passende oplossing voor je is, dan kun je me ook tijdelijk inhuren om samen met jou te kijken welke klussen je zou kunnen automatiseren zodat ze je minder tijd kosten. Heel geschikt voor 1-persoons dienstverlenende bedrijven. Gewoon even contact opnemen. Dan kijken we hoe je het nu doet en hoe het efficiënter zou kunnen.

Webcamconsult

Webcamconsult een consult op afstand

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Webcamconsult is vergadersoftware waarmee je klanten je op afstand kunnen consulteren. In normale situaties is het al handig om – naast je gewone spreekkamer – een online spreekkamer te hebben want dat spaart heel veel tijd. Maar in situaties waarin fysieke nabijheid risico’s met zich meebrengt is het nog veel handiger om afspraken op afstand te kunnen maken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer tools waarmee je dit kunt doen, maar niet alle tools zijn NEN 7510 gecertificeerd. En dat is wel belangrijk je er voor 100% zeker van wilt zijn dat het consult online net zo vertrouwelijk is als een consult in je spreekkamer.

Lees verder Webcamconsult een consult op afstand
Vergaderen met Meet

Hoe werkt Google Meet

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Als je met mij een afspraak maakt voor sessie met vergadersoftware, dan krijgen we een Google Meet vergadering.

Google Meet is vergadersoftware waar jij als genodigde niets voor hoeft te installeren. Je hebt er geen account voor nodig en je hoeft er ook ook geen “Meet software” voor te installeren of zoiets.

Lees verder Hoe werkt Google Meet
back up van gmail

Back-up van Gmail maken

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Back-up van Gmail maken: hoe je al je e-mails kunt downloaden en bewaren. Als je Gmail gebruikt kun je een keer de behoefte krijgen om je e-mails te downloaden en ergens anders te bewaren. Of je wilt ze meenemen naar een ander e-mailadres. Of je wilt gewoon een back-up hebben. En dan lijkt het of dat niet kan. Maar het kan wel. Het kan hier:

Lees verder Back-up van Gmail maken