Categoriearchief: Pinterest

Pinterest kun je prima inzetten voor je marketing als je doelgroep er zit. En het aardige is dat dit platform je niet zoveel tijd hoeft te kosten als sommige andere platforms.

Pinterest

Daar staat tegenover dat je wel met iets goeds moet aankomen. Met middelmatigheid kom je niet weg op Pinterest. Als je wilt dat je afbeeldingen gedeeld worden moet je opvallend mooie afbeeldingen hebben. Maar kunnen dan wel jarenlang hun werk voor je doen.

Dit platform bied je een grote uitdaging om echt mooie afbeeldingen te plaatsen die zo aantrekkelijk zijn dat anderen ze op hun eigen bord willen repinnen. Dat vraagt inspanning, maar dan heb je ook wel iets. Doe je mee? Ga je ook pinnen? Laat het even weten, dan ga ik je volgen.

Als je na het lezen van deze artikelen besluit dat dit platform het niet is voor jou, dan kun je in de rubriek Social media ook inspiratie vinden voor andere platforms.

Waar zit je doelgroep?

Voordat je wat dan ook doet op de social media, zou je eerst moeten onderzoeken of je doelgroep actief is op het platform dat je op het oog hebt. Waar zit je doelgroep >>

Meer social media marketing

Hoe vindbaar is je afbeelding op Pinterest?

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Hoe vindbaar is je afbeelding op Pinterest? Is je afbeelding wel vindbaar? Hoe vindbaar je afbeelding is, is een belangrijke vraag voordat je je tijd en je energie in Pinterest gaat steken. Daar heb ik een ontdekking over gedaan die ik hier graag met je wil delen.

Lees verder Hoe vindbaar is je afbeelding op Pinterest?