Categorie: Relatiemarketing

.

Je bent hier: Home » Marketing » Relatiemarketing
mond tot mond

Mond tot mond

Mond tot mond reclame is de beste reclame die je kunt krijgen. Daarom zou het fijn zijn als je deze vorm van reclame zou kunnen stimuleren. Dat kan en je kunt in dit artikel lezen hoe. En als je deze artikelen leest, houd dan in je achterhoofd dat social share en link building verwant zijn … Lees verder Mond tot mond

Wat is marketing

Wat is marketing

Wat is marketing? Marketing is niet synoniem aan social media marketing. Hoewel ik wel vaak hoor dat sommige mensen dit denken. Er is wel een overlap mee. Maar de definitie van marketing is veel ruimer.

Marketing voor therapeuten

Marketing voor therapeuten

Marketing voor therapeuten: planten weten dat je een niche moet kiezen. Dat hoef je planten niet te vertellen, want planten die dat niet gedaan hebben zijn er helemaal niet. Alle planten hebben een niche waarin ze kunnen gedijen.

E-book persoonlijk afleveren

E-book persoonlijk afleveren

Een e-book persoonlijk afleveren is natuurlijk helemaal uit de tijd, maar het sloeg in als een bom! Sommige marketingacties zijn zo simpel dat je het nauwelijks kunt verzinnen. En toch kan iets heel simpels een enorme impact hebben. Neem bijvoorbeeld de persoonlijke aflevering van het e-book van Mevrouw Cha.

negatieve reviews

Negatieve reviews

Negatieve reviews op social media: wat doe je met negatieve reviews? Reviews en recensies via de social media hebben een enorme sociale bewijskracht omdat jij er niets tegen kunt doen als ze negatief zijn. Doordat jij niets tegen negatieve reviews kunt doen zijn reviews en recensies die je via de social media krijgt betrouwbaar en … Lees verder Negatieve reviews

Page 1 of 2
1 2