Rubriek: Rich snippets

.

Rich snippets, voor betere zichtbaarheid.

Rich snippets lijken gemaakt voor SEO dummies. Je hebt er geen diepgaande kennis over  SEO voor nodig en dankzij plugins heb je er ook geen technische kennis over SEO voor nodig.

Helder antwoord

Het is voldoende als je een helder  antwoord op een vraag kunt schrijven. Of een duidelijke instructie in de vorm van een stappenplan.

Gewoon een simpel maar duidelijk antwoord waar mensen naar op zoek zijn. En als het antwoord dat je schrijft echt heel erg goed en duidelijk is, dan waardeert Google dat. Hij plaats je antwoord dan op positie nul.

Positie nul is de positie boven de zoekresultaten en onder de advertenties.

Rich snippets

Kom op, laat je vakkennis zien. Help iedereen met een goed antwoord op een vraag. En help jezelf daar het meeste mee! Aan de slag dus.

Je bent hier: Home » SEO WordPress » SEO voor dienstverleners » Rich snippets
instructie boven de zoekresultaten - illustratie

Instructie boven de zoekresultaten “how to”

Instructie boven de zoekresultaten: met een featured snippet kun je op positie 0 in de zoekresultaten komen. Positie 0 is boven de gewone organische zoekresultaten en onder de advertenties. Deze positie kun je bereiken door een heldere instructie te schrijven en daarvoor een “how to” blok te gebruiken. Instructie boven de zoekresultaten Hier heb ik … Lees verder Instructie boven de zoekresultaten “how to”

Lees meer»
featured snippets of answer box

Featured snippet of answer box

Featured snippet of answer box: wat is het precies en hoe kom je daar? Het is een beknopt antwoord op een zoekopdracht. Featured snipptes staan  in een kader met een link naar je website erbij. De tekst van deze snippets haalt Google op uit de eerste alinea van een blogpost of pagina.

Lees meer»
Font Resize