Categoriearchief: SEO

SEO blog voor WordPress: tips om je website te optimaliseren. Het is niet nodig dat je al iets over SEO weet en alle artikelen zijn losse, complete artikelen.

Je vindt bovenaan ieder artikel ook tags staan waardoor je gemakkelijk meer over hetzelfde onderwerp kunt vinden.

En als je het onderwerp interessant genoeg vindt en bloggen je marketingstrategie is, kan ik je ook een cursus aanbieden in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Ik geef uitsluitend een-op-een privé cursussen.

Dat betekent niet dat je niet iemand mee mag nemen om het samen te gaan doen. Het betekent dat ik geen groepscursussen organiseer omdat ik het veel leuker vindt als ik al mijn aandacht bij jou kan houden.

Ikzelf vind dat als bloggen je marketingstrategie is, dat veel weten over SEO dan een “must” is want je blogt niet voor de lol. Maar ik vind ook dat je er dan echt voor moet kiezen en echt voor moet gaan. Want het is veel werk en er is te veel concurrentie om dit halfslachtig te kunnen doen.

Op dit SEO blog

SEO doe je helemaal, of je doet niet want halfslachtigheid zorgt er direct voor dat je geen enkel resultaat zult behalen.

En als je er voor gaat, ga er dan ook echt voor. En dat begint bij goede hosting want als dat “basisdingetje” niet in orde is, dan werk je je rot zonder de resultaten te behalen die je verdient.

Nu genoeg gepraat, ga nu gewoon aan de slag. Op dit blog staan de artikelen in chronologische volgorde. Als je dat niet handig vindt kun je ook starten bij de handleiding SEO zelf doen, dan is de structuur wat logischer voor je.