Categorie: Google Panda

Samengestelde woorden en SEO

Samengestelde woorden en SEO

Spelling en SEO hebben met elkaar te maken, want Google Panda rekent je af op spelfouten. Maar wat doet Google zelf met samengestelde woorden als “rodewijnglazen” en “rode wijnglazen”? In dit artikel volg ik wat Google door de jaren heen met deze zoekopdrachten gedaan heeft. Krijgen we waar we naar zoeken of krijgen we iets … Lees verder Samengestelde woorden en SEO

dunne content filter panda

Panda update en dunne content

De Panda update gaat over dunne content is content die te weinig kwaliteit heeft. Content die letterlijk te weinig inhoud heeft en te weinig vertelt. Inhoudelijk te kort, niet informatief of niet goed onderbouwd. Gewoon: niet goed genoeg.

Opmaak van je artikelen

Opmaak van je artikelen

Opmaak van je artikelen: wist je dat Google daarop let? Google let eigenlijk overal op. SEO is een optelsom van een heleboel kleine dingetjes.  Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de opmaak van je artikelen, want bij het beoordelen van de kwaliteit van jouw website vraagt Google zich af:

dubbele content verminderen

Dubbele content verminderen

Dubbele content en overlappingen op je website is niet zo goed want alleen originele content voegt iets toe aan het web. Je kunt dubbele content op veel verschillende manieren op je website krijgen. Omdat Google nou eenmaal meer houdt van originele content stelt hij zichzelf deze vraag hij bepalen van de positie van jouw pagina’s: