Rubriek: SEO verbeteren

.

Je bent hier: Home » SEO voor dienstverleners » SEO verbeteren

.

SEO verbeteren

SEO verbeteren in WordPress, hoe je dit kunt doen is een vraag als je al een blog hebt opgebouwd en dit blog niet goed presteert.

Als je nog geen blog hebt, zou dit het eerste moeten zijn dat je doet als je SEO wilt verbeteren.

SEO verbeteren in WordPress

Heb je het blog al wel, dan zou je kunnen beginnen met na te gaan of je veel tags hebt aangemaakt waardoor je pagina’s hebt waar erg weinig op staat.

Veel tags aanmaken die eigenlijk niet nodig zijn creeert veel dubbele content. En dat is een punt waar Google op let.

Het volgende dat je zou kunnen doen, is kijken of je misschien verouderde pagina’s in de zoekresultaten hebt staan. Pagina’s waar eigenlijk ook niets op staat.

seo verbeteren

SEO prestaties verbeteren

En kijk dan eens of je misschien korte zoektermen hebt gebruikt. Zoektermen die heel veel concurrentie hebben. Als dat zo is kun je overwegen die zoektermen te verlengen.

Kijk ook of je je artikelen goed hebt opgemaakt. Misschien heb je geen kopjes gebruikt of misschien heb je in plaats van kopjes een vette letter gebruikt. En misschien zijn je alinea’s te lang om prettig leesbaar te zijn.

seo verbeteren

SEO verbeteren in WordPress

Heb je misschien eens lekker opgeruimd en heb je toen pagina’s verwijderd zonder redirect te maken?

En heb je de tagline van je website wel ingevuld?

Zo zijn er een heleboel kleine dingen die je na kunt gaan en als je al die dingen verbetert, dan zal je website zeker gaan stijgen. Aan de slag dus.

dubbele content verminderen

Dubbele content verminderen

Dubbele content en overlappingen op je website is niet zo goed want alleen originele content voegt iets toe aan het web. Je kunt dubbele content op veel verschillende manieren op je website krijgen. Omdat Google nou eenmaal meer houdt van originele content stelt hij zichzelf deze vraag hij bepalen van de positie van jouw pagina’s:

Lees meer»
Lettertype formaat aanpassen