Categorie: Social media

.

Social media marketing: door bekendheid te verwerven op de social media.

Social media marketing

Op de social media kun je mensen bereiken die zich er nog niet van bewust zijn dat ze een probleem hebben. Je kunt ze daar bewust van maken. En dat is de eerste fase van Inbound marketing.

Voor sommige mensen is het woord “social media” synoniem met marketing. Dat is gelukkig niet waar, er zijn talloze manieren om je doelgroep te bereiken De social media zijn één manier, maar niet de enige manier.

Er zijn erg veel platforms, sommige tamelijk nieuw, anderen al wat ouder. Maar houd er altijd rekening mee dat geen enkele van deze platforms van jou is en dat niets altijd blijft. Gebruik die platforms dus, maar maak je marketing er niet afhankelijk van.

Je bent hier: Home » Marketing » Social media
Waarin Twitter uniek is

Waarin Twitter uniek is

Het aantal gebruikers van Twitter is weer stijgende en dat is ook goed te begrijpen als je je realiseert waarin Twitter uniek is. Twitter valt in de categorie microblog programma’s vanwege de korte, niet-verbonden berichten die het verspreidt. En het platform heeft een aantal echt unieke eigenschappen. Waarin Twitter uniek is Met betrekking tot sommige … Lees verder Waarin Twitter uniek is

Page 1 of 3
1 2 3