Category Archives: Zonder categorie

Afbeeldingen met canva.com

Afbeeldingen met canva.com

Voor het laatst bijgewerkt: 4 maanden geledenCanva.com is een tool waarmee je heel gemakkelijk mooie designs kunt maken. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig voor afbeeldingen met canva.com. Makkelijk systeem en je kunt er leuke afbeeldingen mee maken.

deelbuttons vertragen je website

Deelbuttons vertragen je website

Voor het laatst bijgewerkt: 3 weken geledenDeelbuttons vertragen je website. Heb je daar wel eens aan gedacht? Ik wel, daarom had ik nooit deelbuttons. Maar nu wel want ik heb een vondst gedaan. Ik heb deelbuttons gevonden die wel delen mogelijk maken maar die je website niet vertragen.

Trello

Trello planning en pijplijn

Voor het laatst bijgewerkt: 4 weken geledenTrello kun je gebruiken voor planning of om een pijplijn mee te maken. Als een eenvoudig CRM. En je kunt Trello gebruiken om samen te werken aan een project. Trello heeft dus erg veel mogelijkheden.

volle mailbox snel leeg

Volle mailbox snel leeg

Voor het laatst bijgewerkt: 5 maanden geledenEen volle mailbox: hoe je ‘m leeg krijgt met als resultaat meer overzicht, een betere planning en vooral meer rust! Dit kan met een eenvoudige tool die je in Gmail kunt installeren en die je geen cent kost.

Streak CRM

Gmail en Streak CRM

Voor het laatst bijgewerkt: 8 maanden geledenAls je op zoek bent naar een CRM dat je in je eentje wilt gebruiken moet je eens kijken naar de combinatie van Gmail en Streak. Je krijgt dan een CRM in je inbox waarmee je gelijk ook een planbord kunt maken.

Page 1 of 2
1 2