Rubriek: WordPress

uitgelichte afbeelding in wordpress

Uitgelichte afbeelding in WordPress

Uitgelichte afbeeldingen hebben een vast formaat. Door deze afbeeldingen te gebruiken op je blog worden je overzichtspagina’s rustiger. Je krijgt er een strakke lay-out door op de overzichtspagina van je blog, maar ook op de overzichtspagina’s van je categorieën en tags. En dat ziet er gewoon beter uit.

Lees meer»
mollie en plink

Mollie en Plink

Mollie en Plink Er is een complete rubriek over de verschillende mogelijkheden om betalingen te ontvangen via je WordPress website. Deze keer wil ik het hebben over Mollie en Plink. Mollie is een betalingsprovider. Als je betalingen via je website wilt ontvangen dan heb je een betalingsprovider nodig. Het is een “tussenstukje” tussen je website … Lees verder Mollie en Plink

Lees meer»
Pay.nl betaallinks

Pay.nl betaallinks

Betaallinks zijn vaak de goedkoopste oplossing als je iets kleins wilt verkopen via je WordPress website. In dit artikel wil ik het hebben over Pay.nl betaallinks. Je kunt bij Pay.nl een betaalschermpje maken waar mensen gemakkelijk via iDEAL of MisterCash of zoiets kunnen betalen. Pay.nl betaallinks Pay.nl is een betalingsprovider, net zoals Mollie, Sisow en … Lees verder Pay.nl betaallinks

Lees meer»
persoonlijke gegevens verwijderen uit wordpress

Persoonlijke gegevens verwijderen

Persoonlijke gegevens verwijderen uit WordPress. Dat moet je soms doen, want volgens de AVG hebben mensen het recht om vergeten te worden. Als mensen dat willen, dan moet je al hun gegevens verwijderen tenzij er een wettelijke verplichting is om die gegevens nog een poosje te bewaren.

Lees meer»
Niet gekoppelde afbeeldingen in wordpress

Niet-gekoppelde afbeeldingen

Niet-gekoppelde afbeeldingen verwijderen, kan dat zomaar? Bedenk hierbij dat het goed is om afbeeldingen die je niet gebruikt van je website te verwijderen. Maar dat afbeeldingen die je wel gebruikt natuurlijk wel op de website moeten blijven staan. 

Lees meer»
Page 1 of 4
1 2 3 4