Categoriearchief: YouTube

Opvallend aan YouTube is dat het platform ieder jaar groeit: zowel aantal gebruikers als het aantal dagelijkse gebruikers neemt jaarlijks toe. Daarom kan dit platform erg interessant zijn voor je marketing.

YouTube

In deze categorie kun je antwoord vinden op de vraag of dit ook voor jou geldt: zit je doelgroep er? En als dat zo is, hoe doe je het dan?

Je kunt natuurlijk filmpjes laten maken en die filmpjes hebben gewoonlijk een hoge kwaliteit. Maar voor je marketing is het nodig dat je regelmatig met iets nieuws komt. En dan kan het laten maken van filmpjes voor een klein bedrijf te duur uitpakken. Lees in dat geval het artikel over wat je nodig hebt om zelf filmpjes te maken.

Als je een filmpje op je website zet dan laat YouTube direct daarna gerelateerde filmpjes zien. En die kunnen natuurlijk van de concurrent zijn. Dat betekent dat je op je eigen website de concurrent aan het promoten bent. Daar kun je iets aan doen. 

Waar zit je doelgroep?

Voordat je wat dan ook doet op de social media, zou je eerst moeten onderzoeken of je doelgroep actief is op het platform dat je op het oog hebt. Waar zit je doelgroep >>

Artikelen over andere social media platforms vind je in de rubriek social media.

video in je Mailchimp nieuwsbrief

Video in Mailchimp nieuwsbrief

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Video in je nieuwsbrief: regelmatig krijg ik de vraag hoe je een video in Mailchimp kunt plaatsen en mee kunt sturen in een Mailchimp nieuwsbrief.

En de vraagsteller zegt er dan vaak expliciet bij dat het niet de bedoeling is om een afbeelding van een video mee te sturen, maar een échte video. Het is de bedoeling dat het filmpje in de mailbox afgespeeld kan worden.

Lees verder Video in Mailchimp nieuwsbrief

Filmpje op YouTube wat heb je nodig

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Wat heb je nodig voor een YouTube filmpje? Voor een YouTube filmpje heb je het e.e.a. nodig en zeker als het een filmpje moet zijn waar jijzelf op te zien bent én je ook nog wilt dat het filmpje er goed uitziet. Omdat dit zo is heb ik het kantoor van mijn partner geleidelijk aan zien veranderen in een soort filmstudio.

Lees verder Filmpje op YouTube wat heb je nodig